Μέξας: «Αποφασισμένοι για τις νίκες που χρειαζόμαστε»

Στέλιος Παρθενάκης12 Φεβρουαρίου 2020

Στην μεγάλη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του αλλά και στην αποφασιστικότητα που υπάρχει μεταξύ της ομάδας για να πάρει τις νίκες που χρειάζεται, στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Μέξας, ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ και παράλληλα μεγάλη ευθύνη. Είναι μεγάλη τιμή που με εμπιστεύτηκε σε αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση. Θεωρώ ότι τα παιδιά θα έχουν μεγάλη βελτίωση και θα μπορέσουμε να πάρουμε το σημαντικό παιχνίδι στη Λήμνο. Θεωρώ ότι δεν αρμόζει η θέση που έχουμε σε αυτό το ρόστερ. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν βοηθούσαν την κατάσταση, ήταν δύσκολο για τον Κώστα και για οποιονδήποτε προπονητή να μπορέσει η ομάδα να βρει χημεία. 

Με τη διακοπή έχουμε την ευκαιρία να ενσωματωθούν τα νέα παιδιά για την τελική ευθεία. Πρέπει όλοι να κάνουμε θυσίες και όλοι μαζί αποφασισμένοι να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Δεν υπάρχει δουλειά χωρίς ρίσκο, σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά έχω πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Το ρόστερ μας είναι πιο πολύ επιθετικογενές δεν σημειώνει όμως αυτό ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την άμυνα. Πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό τρανζίσιον. Τώρα έχουμε τον χρόνο να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. 

Δεν γίνεται κάποιος προπονητής να βελτιώσει πράγματα χωρίς προπόνηση. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Σμιθ. Από τη μια είναι τιμή για μια ομάδα να έχει διεθνής από την άλλη είναι δύσκολο με νέο προπονητή να πρέπει να φύγουν οι παίκτες. Ο Βαγγέλης γνωρίζει την ομάδα δεν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, ο Μπεστ επίσης είναι καιρό, για τον Ρετ θα είναι λίγο μεγαλύτερο το πρόβλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.