Κοκκόρης: «Να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο η Θεσσαλονίκη - Αντιμετωπίσαμε κρίσεις, δεν τις δημιουργήσαμε»

Metrosport Team21 Απριλίου 2023

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές που έρχονται, ο Παναγιώτης Κοκκόρης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”. Αρχικά σχολίασε το θέμα Γεωργούλη και τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Αναλυτικά: «Πράγματι εμείς καταδικάζουμε την τοξική αρρενωπότητα. Όταν δεν έχει κανείς περιορισμό, τότε πρόκειται για κάτι το τοξικό. Και δεν μπορείς, ούτε να κακοποιείς, ούτε να καταπιέζεις κάποιον άνθρωπο, ούτε να προβαίνεις σε πράξεις σεξουαλικού χαρακτήρα.

Είπα χθες σε έναν φίλο σας δημοσιογράφο πως η οικονομία είναι ισχυρή και έχουμε κράτος ισχυρό. Μπορεί να δημιουργεί πλούτο για να έχουμε καλύτερη οικονομία, να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια και τον πληθωρισμό. Όσο για τις προβλέψεις, πριν οδηγηθούμε εκεί, πρέπει να πάμε σε λογική σύγκρισης. Και όχι σε λογική σύγκρουσης.

Είχαμε τον Τσίπρα, ο οποίος ότι είχε πει σε επίπεδο εξαγγελιών, δεν το έκανε. Και ερχόμαστε εδώ με τον Μητσοτάκη που με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος διαχειρίστηκε πραγματικές κρίσεις και δεν δημιούργησε κρίσεις. 

Εκεί που πρέπει να πούμε είναι ότι η ακρίβεια, έρχεται να ελεγχθεί με τις κινήσεις και τις επιδοτήσεις που κάνει η κυβέρνηση. Η μέχρι τώρα διαχείριση, θα οδηγήσει τους πολίτες στην επιλογή της Νέας Δημοκρατίας. Και ζητούμε από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να ψηφίσουν Κοκκόρη και θα σας πω γιατί. Έχουμε βοηθήσει, εξυπηρετήσει, πολλά αιτήματα. Θέλουμε τις ψήφους για μία καλύτερη Ελλάδα και εν τέλει να αναδείξουμε τη Θεσσαλονίκη να παίζει ένα ρόλο πρωταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.