Μπαρκαουάν: «Ο Λουτσέσκου πολεμάει για την ομάδα του»

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν για τον Λουτσέσκου, τον ΠΑΟΚ και την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η ομάδα του Δικεφάλου.

Ο Ρουμάνος πρώην άσος που συνεργάστηκε και με τον Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα” επεσήμανε πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει μία σταθερότητα, η οποία του δίνει το... ερέθισμα να υποστηρίξει ότι θα είναι διεκδικητής του τίτλου.

Αναλυτικά: «Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στη Ρουμανία όμως παρακολουθώ τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του ΠΑΟΚ. Τώρα όσον αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, βλέπω ότι κάθε προπονητής έχει την ομάδα ως οικογένειά του. Είναι φυσιολογικό και ο Λουτσέσκου να έχει την ομάδα του σαν μία οικογένεια, να απορροφεί ο ίδιος όλα τα προβλήματα που είναι έξω προκειμένου οι παίκτες να σκεφτούν μόνο το παιχνίδι. Έχει αλλάξει, πολεμάει για την ομάδα του, πονάει για την ομάδα του, είναι 100% νορμάλ αυτό που συμβαίνει.

Εμείς είμαστε 100% ταυτισμένοι με την ομάδα που εργαζόμαστε. Αυτό το αναφέρω και για τον εαυτό μου και για κάθε Ρουμάνο που έρχεται στην Ελλάδα. Είμαστε ταυτισμένοι με τις ομάδες. Σε όποιον του αρέσει έχει καλώς. Σε όποιον δεν του αρέσει, αποτελεί δικό του πρόβλημα.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν προστατεύει και προσπαθεί για το καλύτερο για την ομάδα του. Ζούμε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επί της ουσίας αν δεν πολεμάς, υπάρχει θέμα.

Εγώ πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έχει αλλάξει πολύ την ομάδα. Στα πλέι οφ, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ είτε θα πάρει το πρωτάθλημα, είτε θα είναι πολύ κοντά, σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο.

100% πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει βάσεις μεγάλες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Με αυτά που βλέπω, μπορεί να τα καταφέρει.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εγώ βλέπω την αντίδραση της στιγμής του ΠΑΟΚ. Έχει μία σταθερότητα ως ομάδα και μου δίνει ελπίδα πως θα ανεβάσει την απόδοσή του. Θα είναι πρωταθλητής, ή θα βρίσκεται με πολύ μικρή διαφορά από τον πρωταθλητή. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, που προκύπτει από την παρακολούθηση των αγώνων στην Ελλάδα”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.