Κούτσης: Με 2-3 μεταγραφές, έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ!»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του IEK Delta 360, Γιώργος Κούτσης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε ΠΑΟΚ και Άρη μεταξύ άλλων, σχολίασε τις πέντε πρώτες εμφανίσεις του Δικεφάλου και σημείωσε ότι οι «ασπρόμαυροι» αν ενισχυθούν σημαντικά τον Ιανουάριο έχουν πολλές πιθανότητες για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5:

Για την έναρξη της συνεργασίας του με το IEK Delta 360:

«Έγινε μια συνεργασία στα γήπεδα που κατέχω, τα Planet, με τα ΙΕΚ Δέλτα, είναι ένα project Αμερικάνικου τύπου, δηλαδή παιδιά που είναι στις ακαδημίες και πάνε στην πρώτη ομάδα και παίρνουν υποτροφία για τις 90 ειδικότητες που έχει το ΙΕΚ.

Για τον ΠΑΟΚ:

«Κακά τα ψέματα, η εικόνα του ΠΑΟΚ πριν από 20 μέρες δεν ήταν και τόσο ελκυστική, θεωρώ ότι στάθηκε τυχερός σε δύο παιχνίδια, όσον αφορά τις αναμετρήσεις σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Ήταν πολύ καλός με ΑΕΚ και από εκεί ξεκίνησε η βελτίωση, με την εικόνα του να αρχίζει να είναι πολύ καλή. Οπωσδήποτε, θα πρέπει να συνεχίζει να βελτιώνεται, πρέπει να είναι πιο σταθερός αν θέλει βέβαια να έχει ανάλογη πορεία. Όσον αφορά με τον περσινό ΠΑΟΚ, η διαφορά είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια βασική διαφορά, γιατί στο τέλος μένει το αποτέλεσμα, κανείς δεν θα θυμάται την εμφάνιση. Θα πρέπει να μην πέσει σε μια «παγίδα» ο ΠΑΟΚ, με πιο αδύναμες ομάδες όπως ο ΟΦΗ, θα πρέπει να γίνει πιο δημιουργικός και να μην δέχεται τόσες πολλές τελικές και να παίξει πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Θα πρέπει με βάση την εικόνα του, τον Δεκέμβριο, να κάνει δύο- τρεις προσθήκες και μετά έχει πολλές πιθανότητες για τίτλο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.