Μπηχτές Μεταξά: «Χρειάζονται άλλα πράγματα και διαμορφώνεται ένα σκορ»

Metrosport Team01 Μαΐου 2022

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως μερικές φορές χρειάζεται να συμβούν περίεργα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να διαμορφωθεί ένα σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μπορούσαμε να βάλουμε το τρίτο γκολ εμείς. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη, επηρεάζουν πολλά πράγματα το σκορ. Πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε αυτό το σκορ. Εγώ είμαι περήφανος που το παλέψαμε άλλη μια φορά με όλες αυτές τις δυσκολίες. 

Ε την μία φορά χρειάζεται μία γραμμή VAR να τραβηχτεί λίγο πιο εκεί, την άλλη φορά χρειάζονται άλλα πράγματα και διαμορφώνεται το σκορ. Αυτό δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε. Αυτό που μπορώ να επηρεάσω είναι το άσχημο πρώτο μισάωρο. 

Παίζαμε με φόβο. Ευτυχώς στο 2ο μέρος τα διορθώσαμε και είδαμε αυτό το ωραίο ματς. Ερχόμαστε από τα δικά μας τα προπονητικά εδώ μέσα και μπορεί οι νεαροί παίκτες να μην το έχουν συνηθίσει.

Ειλικρινά πιστέψτε με, είπα στα παιδιά αν γράφει κάπου πως δεν μπορούμε να κερδίσουμε τα επόμενα πέντε ματς και δεν μπορούμε να πάμε εμείς Ευρώπη;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.