Ο Ολυμπιακός θέλει Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Metrosport Team29 Ιουλίου 2020

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μπορεί φέτος να κατέγραψε 19 συμμετοχές στην Premier League με τη φανέλα της Αρσεναλ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Μικέλ Αρτέτα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα οπισθοφύλακα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οπως μετέδωσαν χθες αγγλικά ΜΜΕ, ο Ισπανός τεχνικός είχε συνάντηση με τον Σωκράτη και του διεμήνυσε πως θα πρέπει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν τον έχει στα πλάνα του για τη σεζόν 2020-21. Ο Παπασταθόπουλος φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη καθώς όπως διαρρέεται ο ίδιος απάντησε πως θέλει να μείνει και να παλέψει για μία θέση στην ομάδα και για να κερδίσει την εκτίμηση του Αρτέτα.

Στον Ολυμπιακό στο άκουσμα όλων αυτών, δεν έμειναν αδιάφοροι καθώς όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος στόπερ αποτελεί μία από τις λύσεις τις οποίες εξετάζουν για το κέντρο της άμυνας τους. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός πως οι Σεμέδο και Σισέ έχουν συγκεντρώσει επάνω τους αρκετά μάτια από συλλόγους του εξωτερικού. Από την πλευρά του ο Sokratis (όπως τον αποκαλούν στο εξωτερικό) έχει ως άμεση προτεραιότητα του το εξωτερικό, αλλά σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός ασχοληθεί ζεστά με τον ίδιο, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το σενάριο επαναπατρισμού.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.