Μεταγραφικά... έτοιμος ο Άρης

Μάνος Χατζάκης19 Μαΐου 2021

Αν οι μεταγραφές ξεκινούσαν... σήμερα, ο Αρης θα είχε τη δυνατότητα να παίξει όλα τα... χαρτιά, φέρνοντας τους ποδοσφαιριστές, που επιθυμεί. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν καταλήξει στις βασικές επιλογές για την ενίσχυση, αλλά δεν μπορούν να προχωρήσουν σε συμφωνίες.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εκκρεμότητα, η οποία έχει να κάνει με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν για σχεδόν ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, μέχρι να μάθουν την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Κι εκεί είναι το πρόβλημα.

Μεταγραφικά, οι “κιτρινόμαυροι” είναι πλήρως έτοιμοι να θέσουν σε εφαρμοφή το μεταγραφικό πλάνο, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε η κατάλληλη προεργασία. Οπως αναφέραμε και στο ρεπορτάζ του περασμένου Σαββάτου, έχουν βρεθεί οι “ενδεκαδάτοι” ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν το... γκελ, στους ιθύνοντες του σχεδιασμού, όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα για οριστικοποίηση συμφωνιών.

Επί της ουσίας, οι Θεσσαλονικείς ζουν τον περσινό έργο σε επανάληψη, όταν περίμεναν την αναστολή του ban. Αποτέλεσμα ήταν να χαθούν βασικοί μεταγραφικοί στόχοι, οι οποίοι εξάντλησαν τα όρια της υπομονής τους, επιλέγοντας άλλες ομάδες, για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Αναγκαστικά, λοιπόν, η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να αγοράσει χρόνο, ζητώντας από την πλευρά συγκεκριμένων παικτών να περιμένει, ευελπιστώντας παράλληλα σε όσο το δυνατόν πιο άμεση απόφαση από το CAS (εκείνη θα εκδοθεί πριν τις 15 Ιουνίου) και -το σημαντικότερο- να είναι θετική, ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για συλλογή... υπογραφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.