Μεταγραφές-πωλήσεις: Δεδομένες οι «προσαρμογές» λόγω και ανταγωνισμού

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2019

Το έθεσε όσο πιο έξυπνα μπορούσε ο Μάριο Μπράνκο στις δηλώσεις του στο PAOK TV πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη, για τις κινήσεις εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, μίλησε για “προσαρμογές” χωρίς να μειωθεί ο ανταγωνισμός στο ρόστερ. Ανέφερε πως το ρόστερ αυτή την στιγμή είναι διευρυμένο καθώς ο προγραμματισμός έγινε με την προοπτική της συμμετοχής της ομάδας σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τώρα όμως που ο ΠΑΟΚ συμμετέχει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, πρέπει να γίνουν “προσαρμογές”. Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Σε πρώτη φάση, παίκτες που δεν προσφέρουν και έχουν υψηλά συμβόλαια, συζητείται ο τρόπος που θα αποχωρήσουν και θα απαλλαγεί η ομάδα.

Σε δεύτερη, εφόσον έρθουν προτάσεις για πωλήσεις, ή δανεισμούς παικτών, θα πρέπει να υπάρξει αναπλήρωση. Το βασικό όμως, είναι να διατηρηθεί ο ανταγωνισμός στα ύψη.

Στο μικροσκόπιο τα βαριά συμβόλαια

Δεν είναι μυστικό, ειδικά για τους παίκτες που είτε δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους πως μπορούν να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ, είτε δεν έχουν καταφέρει να επανέλθουν μετά από επίπονους τραυματισμούς.Είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός τόσο για τον Στοχ που δεν έχει πείσει (και οι αποδοχές του είναι υψηλές) όσο και για τον Βέρνμπλουμ που συμπληρώνει αισίως ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας.Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα βαριά συμβόλαια και οι προσαρμογές που ανέφερε ο Μπράνκο, προφανώς είναι και για τους δύο προαναφερόμενους παίκτες.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.