Μετά τους ΠΑΟΚτσήδες το είπαν και οι οπαδοί της Σίτι

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2020

«Βράζει» το Μάντσεστερ μετά την απόφαση της UEFA να τιμωρήσει την Σίτι με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χρηματικό πρόστιμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο χθεσινός (19/2) αγώνας της πρωταθλήτριας Αγγλίας με την Γουέστ Χαμ (2-0) για την Premier League, εξελίχθηκε σε διαμαρτυρία κατά της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασαν την δυσαρέσκειά του τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα, με έναν εξ' αυτών, τον Τζεφ Ντάτον, να αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ δεν συμπαθούν τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν την θέλουν στην... επικράτειά τους».

Στις κερκίδες, εξάλλου, εμφανίστηκε πανό με το μήνυμα «UEFA Mafia», που είχε γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν, μετά την καταδικαστική διαιτησία του Αγγλου, Γκρεγκ Πόουσον, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αγιαξ. Αντιδράσεις αναμένονται και στο εντός έδρας ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League.

Η υπόθεση της τιμωρίας της Σίτι, θυμίζουμε, ότι έχει πάει στο CAS.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.