Μετά τον Ματίγια, επαφή με Κουέστα και Σούντγκρεν

Γιώργος Στράντζαλης23 Μαΐου 2022

Αρης και Χαβιέρ Ματίγια βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεών τους με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Ισπανός είναι πλέον από τα φαβορί για παραμονή στην ομάδα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στην εύρεση του ποσού που θα “κλειδώσει” τη συμφωνία τους.

Δεν είναι όμως ο μόνος με τον οποίον η διοίκηση του Αρη μπαίνει σε διαδικασία επαφών για επέκταση. Πληροφορίες αναφέρουν πως συζήτηση θα γίνει επίσης με τον Χουλιάν Κουέστα και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι η επαφή θα οδηγήσει σε βέβαια παραμονή τους. 

Στον Αρη επιθυμούν να καταθέσουν σε αμφότερους τους ποδοσφαιριστές τις προτάσεις τους και ασφαλώς να ακούσουν τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (τυπικά) στις 30/6. 

Με τον Σουηδό επιχειρήθηκε συζήτηση και στους προηγούμενους μήνες, αλλά μπήκε φρένο λόγω της μεγάλης οικονομικής διαφοράς που διαπιστώθηκε. Ο Σούντγκρεν παραμένει στην Ελλάδα και περιμένει να ακούσει την πρόταση της ομάδας, ταυτόχρονα βέβαια εξετάζει και τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει. Με τον Κουέστα ουσιαστική συζήτηση μέχρι σήμερα δεν έγινε. 

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, το έθεσε άλλωστε και σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να βρεθεί κοινό σημείο επαφής. 

Πληροφορίες θέλουν τον Ισπανό να βρέθηκε στην Κύπρο με σκοπό να μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ και κατά τις ίδιες πηγές η προσφορά της Κυπριακής ομάδας αφορούσε διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ. Χρήματα τα οποία δύσκολα θα του προσφέρει ο Αρης, αλλά είναι δεδομένο ότι θα γίνει κουβέντα προθέσεων και μαζί του. Μένει να φανεί αν υπάρχουν με θα βρεθεί κοινό σημείο επαφής στο οικονομικό και κατά πόσο μπορεί να δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής, τόσο του Κουέστα όσο και του Σούντγκρεν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.