ΠΑΟΚ: Μετά το περιβραχιόνιο, ο Τσιγγάρας θέλει και ασπρόμαυρο γκολ 32 μήνες μετά

Κώστας Πετρωτός30 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επικοινώνησαν με τον Χάρη Τσιγγάρα χθες για να το εκφράσουν πόσο πολύ τους «άγγιξε», το βούρκωμά του όταν κλήθηκε να σχολιάσει το διάστημα που αγωνίστηκε ως αρχηγός κόντρα στον Βόλο. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος είχε αυτό το όνειρο από παιδί κι ας μην ξεχνάμε ότι στις ομάδες των Ακαδημιών είχε μάθει να είναι αρχηγός.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι άλλο που έχει πλέον στο μυαλό του έντονα ο 23χρονος μέσος. Ενα γκολ σε επίσημο ματς του ΠΑΟΚ (γι’ αυτό έσκασε προχθές με την χαμένη ευκαιρία), καθώς όπως θα θυμούνται οι περισσότεροι είχε σκοράρει στο φιλικό με την Γκενκ. 

Ο Τσιγγάρας έχει σκοράρει μία φορά σε επίσημο ματς κι αυτή σε Κύπελλο, στο 1-2 με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, στις 3 Φεβρουαρίου 2021. Για όσους έχουν καλή μνήμη είναι το ματς που είχε κάνει ντεμπούτο ο Καγκάβα. Εχουν περάσει σχεδόν 32 μήνες από τότε και είναι πάρα πολύ για έναν παίκτη που αγωνίζεται στο κέντρο. Ειδικά φέτος, πατάει στην αντίπαλη περιοχή, έχει τις ευκαιρίες και δεν είναι λίγοι εκείνοι εντός ΠΑΟΚ που προβλέπουν ότι]\ θα βάλει 4, 5 γκολ ως το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.