Μετά την αποχώρησή του για την Ουκρανία οι καταθέσεις του έκαναν «φτερά»!

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank Ίγκορ Βαλαμπούγεφ πήρε την απόφαση να αναχωρήσει για την Ουκρανία μετά την έναρξη του πολέμου και όπως δήλωσε από τους λογαριασμούς του εξαφανίσθηκαν όλα τα χρήματά του.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Telegraph είπε ότι, εγκαταλείποντας τη Ρωσία, έχασε κάθε πρόσβαση στις κάρτες του (Visa και Mastercard), καθώς έπαψαν να λειτουργούν στο εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή, δήλωσε ο ίδιος όλες του οι καταθέσεις χάθηκαν από τους λογαριασμούς του, θεωρώντας ότι αυτό ήταν τα «αντίποινα» και πως θα ήθελε να δει τον Πούτιν στην κρεμάλα γι αυτά που κάνει στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι με την πολιτική του Κρεμλίνου ακόμη και σε τέτοιους «κρατικούς γίγαντες» όπως είναι η Gazprom, παρότι αυτό δεν το βλέπει η κοινή γνώμη. «Υπάρχει ένας πολύ γνωστός άνθρωπος στην Gazprom που μου είπε: ‘Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Πούτιν χρειάζεται την Ουκρανία’», δήλωσε ο Βαλαμπούγεφ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα, ωστόσο «καλύτερα είναι να κοιμάμαι στον δρόμο παρά να εγκαταλείψω την Ουκρανία». Παράλληλα δηλώνει: «Η ζωή που είχα πριν από τον πόλεμο δεν υπάρχει πλέον, και αυτό πραγματικά δεν με ανησυχεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.