Μετά από την ευρωπαϊκή πρόκριση χρέος και στόχος η αυτοπροστασία του

Δημήτρης Μπούζας27 Φεβρουαρίου 2022

Έκανα το σταυρό μου βλέποντας στην πρώτη σελίδα της ναυαρχίδας των ΜΜΕ του προέδρου του Ολυμπιακού (εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ») αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που η ανθρωπότητα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα διαδραματιζόμενα στην Ουκρανία τρομοκρατημένη, με τη σκέψη και με τον φόβο ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου, να αφιερώνει στην προμετωπίδα της ειδικό «χτύπημα» για ένα θέμα που αφορούσε τον Ιβάν Σαββίδη και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, στο αλήστου μνήμης παιχνίδι με την ΑΕΚ

Αν είναι δυνατόν! Τόσο μίσος, τόση εχθροπάθεια και τόσο ακατανόητος καιροσκοπισμός; Ναι, εδώ καίγεται ο κόσμος και ο Τύπος «κοζάρει» φωτό του Ιβάν ψηλά, πάνω από το κεντρικό του θέμα στην ειδική μόστρα της πρώτης σελίδας. 

Βέβαια δεν μένει μόνο σε αυτό, γιατί και στις μέσα σελίδες οι υποτακτικοί και στρατευμένοι στην ερυθρόλευκη δημοσιογραφία, με επικεφαλής τον αποτυχημένο και μοιραίο σύμβουλο του άτυχου Ρέμου που ξόδεψε μια περιουσία ακολουθώντας της οδηγίες του, αποφεύγοντας να ασχοληθούν – ως όφειλαν και ως έπραξε ο φιλότιμος Θαναηλάκης – με τον διασυρμό της ομάδας τους και πήραν τη σκυτάλη για να αναλύσουν το θέμα και με την ευκαιρία να καταγγείλλουν ότι η ποινή που επιβλήθηκε στον Σαββίδη ήταν επιεικής! 

Βέβαια δεν περιμέναμε το πρωτοφανές και απίστευτο για μια έγκυρη (;) καθημερινή εφημερίδα, να αξιολογεί με αυτόν τον τρόπο μια είδηση που μέσα στις σημερινές συνθήκες της παγκόσμιας αγωνίας και κρίσης θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σε ένα απλό μονόστηλο και όχι στην κορυφή της πρώτης σελίδας. 

Κι αυτό γιατί όλα τα ΜΜΕ του συγκεκριμένου μιντιάρχη (MEGA, Παραπολιτικά, ΝΕΑ, διαδυκτιακοί τόποι) εδώ και αρκετό καιρό ακολουθούν συστηματικά μια μεθοδευμένη επιχείρηση (για πολλούς και ευνόητους μάλιστα λόγους) κατασυκοφάντισης και επιχειρηματικής εξόντωσης και αποδομής του ηγέτη του ΠΑΟΚ. Όμως αυτό ξεπέρασε κάθε όριο και αποτελεί ένα από τα πλέον εκκωφαντικά και κυνικά μηνύματα στο τι αντιμετωπίζει, αλλά και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και ο ηγέτης του. 

Με δεδομένη βέβαια και την σύμπραξη σε αυτόν τον αντιΠΑΟΚτσήδικο συνασπισμό που έστησαν στο λιμάνι με το σύνολο των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου να συμμετέχει ομόψυχα (NOVA, ΕΡΤ, COSMOTE....και βάλε) είναι αλήθεια πως τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα και ο ΠΑΟΚ έχει απέναντι του ένα «στρατό» ολόκληρο. Βέβαια έχει και τα δικά του προβλήματα. 

Τα οποία απέκτησε γιατί δεν τα αντιμετώπισε όταν και όπως έπρεπε. Θα έλεγε κανείς πως με την ευκαιρία της μεγάλης ευρωπαϊκής του πρόκρισης, ήρθε η ώρα κάποια πράγματα να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με όρους ανυποχώρητους. Τόσο ο Ιβάν όσο και ο οργανισμός ΠΑΟΚ, επιβάλλεται να προχωρήσουν εσπευσμένα μάλιστα, σε αλλαγή στρατηγικής (αν υπήρχε κάτι τέτοιο) με επανακαθορισμό ορίων και πλαισίων και με κόκκινες γραμμές για όλους και για όλα.

 Όσοι απεργάζονται το κακό του συλλόγου, προσβάλλουν τον αξιακό του κώδικα και βυσσοδομούν σε βάρος του Ιβάν, θα πρέπει να ενημερωθούν πως από εδώ και πέρα τα πράγματα για αυτούς θα είναι δύσκολα έως πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η αυτοπροστασία και η θωράκιση του ΠΑΟΚ επιτάσσουν ταχύτατες, ψύχραιμες και ρεαλιστικές αποφάσεις και κινήσεις.

ΥΓ1: Κάποιοι του δικού μας χώρου χωρίς να το καταλάβουν και πολύ περισσότερο και χωρίς να το θέλουν και να το επιδιώκουν, «αναδεικνύουν» και «ανακυκλώνουν» κάποιες απαράδεκτες και κατάπτυστες συμπεριφορές (υβριστικά και απεχθέστατα πανό), σε μια προσπάθεια τους να καταγγείλλουν και να επιπλήξουν δικαιολογημένα βέβαια ανάρμοστες και κατάπτυστες συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να ασχαλούνται «άπαξ και δια παντός» σε κάθε νέα πρόκληση. Η επανάληψη διατηρεί απλά την τοξικότητα χωρίς να εμποδίζει τους διεστραμένους να συνεχίσουν την δράση τους.

ΥΓ2: Διάβασα την κριτική για το παιχνίδι που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην εφημερίδα του προέδρου. Να ναι καλά τα παλικάρια γιατί φροντίζουν για την διασκέδαση μας. Το πάρτι των Ιταλών και ο διασυρμός του θρύλου ξέρετε πως εμφανίστηκαν και σε ποιον χρεώθηκαν; Σε ένα λάθος του άμοιρου Λαλά! 

Το ξεφτιλίκι που μπορούσε να καταλήξει και σε μια «εφτάρα» μπορείτε να φανταστείτε ότι ήταν εκείνο που από μόνο του έφερε το αγωνιστικό ξεγύμνωμα και την κατάρευση της ομαδάρας του Μαρτίνς; Κάτι τέτοιο ούτε ο Θαναηλάκης θα μπορούσε να το διανοηθεί. Άσε που κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο ότι οι Ιταλοι ήρθαν στο Φάληρο χωρίς τους δύο γκολτζήδες τους (Ζαπάτα και Μουριέλ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.