Μέσι: Χαμός για ένα εισιτήριο - Ρεκόρ διαπιστεύσεων από τα ΜΜΕ

Metrosport Team24 Αυγούστου 2021

Πλησιάζει η μέρα που ο Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, η Παρί Σεν Ζερμέν προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (29/08, 21:45) την Ρεμς στο «Stade Auguste-Delaune II», για την 4η αγωνιστική της Ligue 1.

Ήδη, χιλιάδες οπαδοί και από τις δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει το «μαγικό» χαρτάκι εισόδου και θα δουν από κοντά το ντεμπούτο του Αργεντίνου σούπερ στην Γαλλία.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ρεμς ήδη έχουν διατεθεί 20.546 εισιτήρια, σχεδόν 10 ημέρες πριν από τη σέντρα. Μάλιστα, έχουν πραγματοποιηθεί αγορές εισιτηρίων από διάφορες χώρες, όπως η Χιλή, η Νότια Κορέα, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος αλλά και η Ινδία.

Το ντεμπούτο του «Πούλγκα», έχει προκαλέσει έναν χαμό και στα ΜΜΕ, καθώς σύμφωνα με την «L' Equipe», υπάρχουν από τώρα 120 αιτήσεις για διαπίστευση δημοσιογράφων, με τις περισσότερες να είναι από την Αργεντινή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρέμς:

«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.