Μέσα ο Πέλκας, τρεις εβδομάδες εκτός ο Βαρέλα

Χρύσανθος Δοβλέτογλου03 Μαρτίου 2020

Μετά τα τελευταία απανωτά αρνητικά αποτελέσματα, που τον άφησαν πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά. Στον αυριανό (4/3) ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές την Τρίτη (3/3) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο παιχνίδι, δουλεύοντας στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.

Τα θετικά νέα ήρθαν από τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού. Τα άσχημα από τον Φερνάντο Βαρέλα. Ο θηριώδης αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο κι αναμένεται ν’ απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος των πλέι οφ.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για τον αυριανό (4/3) ημιτελικό με τον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.