Μεντβέντεφ: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα...»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2021

Η αποστολή της Σλόβαν Μπρατισλάβας πετάει για Θεσσαλονίκηενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚκαι λίγο πριν την πτήση ο Γιούρι Μεντβέντεφ μίλησε για τις προ διετίας αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο και για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

"Η μονομαχία στη Σένιτσα ήταν σημαντική για εμάς, όπου έπρεπε να πάρουμε την νίκη και τα καταφέραμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά ταυτόχρονα το περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι παίξαμε στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια. Ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί, ξέρουμε το γήπεδο, το φόντο του γηπέδου, το περιβάλλον", είπε αρχικά ο Μεντβέντεφ.

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα και το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ τόνισε : "Ήταν πολύ δύσκολο εκεί, έχουν παθιασμένους και θορυβώδεις οπαδούς. Βιώσαμε μια θυελλώδη ατμόσφαιρα, δεν νομίζω ότι θα είναι διαφορετική τώρα. 

Όταν λέω ΠΑΟΚ, θυμάμαι τη χαρά με την ομάδα μετά το γκολ, και τον τεράστιο ενθουσιασμό μετά το τελευταίο σφύριγμα. Κάποιοι είπαν ότι η κόντρα στο πόδι του αμυντικού με βοήθησε, αλλά ένα έδειξε καθαρό σουτ. Το σουτ μου ταίριαξε απόλυτα, χτύπησα τη μπάλα με φάλτσο έτσι ώστε να πάει στην γωνία. Μπορεί να πέτυχα ένα τέτοιο γκολ μία φορά στην καριέρα μου, αλλά το εκτιμώ πολύ".

Για τα προ διετίας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε : "Το να ξέρουμε ότι τους αποκλείσαμε πριν από δύο χρόνια μπορεί να μας βοηθήσει με κάποιο τρόπο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ωστόσο, το να περιμένουμε ότι αυτόματα θα είναι το ίδιο τώρα θα ήταν απολύτως λάθος. 

Θα είναι σίγουρα ένα εντελώς διαφορετικό ματς και δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτό που ήταν πριν από δύο χρόνια. Πρόσφατα παρακολούθησα τη σύνθεση του ΠΑΟΚ, κάποιοι παίκτες έμειναν, άλλοι άλλαξαν και ο προπονητής είναι διαφορετικός. Σίγουρα θα θυμούνται τι συνέβη την προηγούμενη φορά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ακολουθούμε τις οδηγίες τακτικής και να τρέξουμε πολύ. Πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο, έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.