Μελισσανίδης: «Ποιος είπε ότι είχε covid η ΑΕΚ; Muppet show είναι»

Metrosport Team29 Μαΐου 2023

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης και του γεύματος με τους δημοσιογράφους, στην OPAP Arena, τοποθετήθηκε για την τοξικότητα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ άφησε και τις αιχμές του για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

«Η ομάδα μας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτά. Όποιος σχολιάζει και λέει είναι γραφικός. Muppet Show, γιαούρτια!», είπε αρχικά ο Δ.Μελισσανίδης και συμπλήρωσε: «Τους φταίει το ποδόσφαιρο που είναι το καλύτερο; Muppet Show. Μπορεί να έκανα και εγώ λάθος, αλλά αγωνίζομαι για να φτιάξει το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο πράγμα με πριν από δέκα χρόνια. Μην τρελαθούμε. Muppet Show, αυτό γίνεται».

«Έλεγαν φτιάξτε ομάδα, ε λέμε και εμείς. Έλεγαν είχαμε παραρτήματα. Έχει η ΑΕΚ κανένα παράρτημα; Τα παραρτήματα αυτοί τα είχαν, αλλά φούνταραν και τα δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ιδιοκτήτες ομάδας και δεν έχουν ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε: «Επειδή έχεις χρήματα και είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο; Πεπόνια κανονικά είναι. Φτιάξαμε γήπεδο, αθλητικά κέντρα, δεν μας βοήθησε κανείς πέρα από τα 20 εκατ. της Περιφέρειας και μας έλεγαν τζαμπασοφιά. Εμάς που φτιάξαμε μόνοι μας γήπεδο στολίδι. Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι καλό πράγμα. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τη διαιτησία και για τον covid: «Τι να με ενοχλήσει όταν ακούω muppet show. Muppet Show ήταν αυτά. Εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο. Τους κολλήσαμε covid; Σε τέσσερα ματς στην έδρα τους δεν κέρδισαν. Ποιος είπε ότι είχε covid η ΑΕΚ; Muppet show είναι, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη, είπε: «Είναι ο χειρότερος υπουργός αθλητισμού από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν έπρεπε να στείλει συγχαρητήρια; Ούτε για τους τύπους. Κάνει τεράστια ζημιά στον Μητσοτάκη».

Για την ατάκα του Μπένετ που σκέφτεται να μειώσει τους ξένους διαιτητές, δήλωσε: «Η ΑΕΚ δεν ασχολείται με τη διαιτησία. Ας τα βρει ο Μπένετ με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνει και η διαιτησία με το VAR; Θα γίνει λάθος και τι έγινε. Μας ακύρωσαν το γκολ με τον ΠΑΟΚ χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί. Έτσι είναι, γίνονται και λάθη, αλλά η διαιτησία έχει φτιάξει. Και όχι να βλέπω να βγαίνουν διαιτητές στα κανάλια με παπιγιόν και με βαρύ όνομα με ιστορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.