Μελισσανίδης: «Έχουμε κάνει πρόοδο από την εποχή που ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο»

Metrosport Team27 Μαρτίου 2023

Στη...μαραθώνια σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, τόνισε ότι έχουν γίνει βήματα προόδου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποτελεί το γεγονός ότι το Πρωτάθλημα δεν κρίθηκε από τον Νοέμβριο αλλά το διεκδικούν τέσσερις ομάδες.

«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλη βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Έκανε επίσης ξεχωριστή αναφορά στις περιόδους της ΚΕΔ υπό τις διοικήσεις της ΕΠΟ πριν από την διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε στο τέλος του 2016. Ανάφερε χαρακτηριστικά το παράδειγμα της ΚΕΔ στις περιόδους των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη. Υπενθύμιζε ότι από το καλοκαίρι του 2014 ως το καλοκαίρι του 2015 άλλαξαν δέκα φορές την σύνθεση της ΚΕΔ.

Ήταν οι εποχές που η ΚΕΔ άλλαζε… εν ψυχρώ χωρίς κανείς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Η σύνθεση άλλαζε συνέχεια, χωρίς έλεγχο, με στόχο φυσικά να είναι… ταγμένη όπως είχε ακουστεί σε τηλεφώνημα παράγοντα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με λεπτομέρειες και ονόματα και υπενθύμισε το γεγονός πως δύο πρόεδροι της ΚΕΔ διαδοχικά εκείνη την μαύρη περίοδο, έγιναν και πρόεδροι της ΕΠΟ στην συνέχεια! Πρόκειται για τους Σαρρή και Γκιρτζίκη που διοικούσαν την… καλή ΕΠΟ την οποία αναπολεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κοσμάς: «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, μακριά από την τοξικότητα»

Τι ανέφερε ο Γιώργος Κοσμάς κατά την αποχώρησή του μετά το τέλος της συνάντησης...

«Προσπαθούν να το καταστρέψουν επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Εγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.