Μέγας κίνδυνος για Αυγενάκη από την βόμβα Γιαννακόπουλου

Δημήτρης Μπούζας08 Απριλίου 2021

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Υφυπουργό Αθλητισμού κατηγορώντας τον ευθέως για εξωθεσμική και ως εκ τούτου παράνομη ανάμειξη στις εκλογικές διαδικασίες των ομοσπονδιών, αφήνοντας αιχμές ακόμη και για προσπάθειες επηρεασμού εκλεκτόρων με... «ανταλλάγματα», καταθορύβησαν όπως ήταν επόμενο τόσο τον Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και το κυβερνητικό (ερυθρόλευκο κατά κοινή ομολογία) «μπλοκ» που τον στηρίζει στα αλλεπάλληλα ολέθρια λάθη του. 

Τα οποία στοιχίζουν ακριβά στην Κυβέρνηση. Νωπές οι μνήμες από το τεράστιο σκάνδαλο που στήθηκε με τις ευλογίες του σε βάρος του ΠΑΟΚ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την οποία στελέχωσε αποκλειστικά ο ίδιος με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του και η οποία αποκαλείται πλέον και «επιτροπή Αυγενάκη».

 Είναι γνωστό ότι το περιβόητο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησίας ρεζίλεψε διεθνώς την Ελλάδα. Όπως επίσης γνωστό είναι ότι έφερε απέναντι στην Κυβέρνηση έναν φίλαθλο λαό με τεράστια δημοφιλία. Εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένοι υποστηρικτές της ομάδας που επιχείρησαν να την εξοντώσουν, δεν ξεχνούν το ρόλο του Λευτέρη Αυγενάκη.

 Ο τελευταίος έχοντας γερές πλάτες μέσα στην Κυβέρνηση δεν πλήρωσε το κόστος της σύνδεσης του με τα όσα σκοτεινά και μυστηριώδη συνέβησαν στο διάστημα της βρώμικης εκείνης επιχείρησης. Το «μπλοκ» τον κάλυψε και τον στήριξε, αγνοώντας προκλητικά το πλήγμα που υπέστη η Κυβέρνηση, αλλά και το κύρος του ίδιου του Πρωθυπουργού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση της επαναλαμβανόμενης ασυλίας κανείς από την κυβερνητική παρεούλα των υποστηρικτών του λιμανιού δεν σκέφτηκε τις συνέπειες που μπορεί να είχαν οι συνεχιζόμενες απερισκεψίες του. 

Συνεχίζοντας λοιπόν να τον καλύπτουν, τον εξωθούν σε νέες λαθεμένες κι επικίνδυνες πρωτοβουλίες, που καταλήγουν σε αδιέξοδα αλλά και σε αντίστοιχες καρπαζιές. Κάτι που συνέβη με την ανάμειξη του στις εκλογές των ομοσπονδιών. Δεν ξέρουμε εάν και κατά πόσο κάποιοι μέσα στην Κυβέρνηση που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και που παρακολουθούν και βαθμολογούν όπως διαθρυλείται τα κυβερνητικά στελέχη (Υπουργούς και Υφυπουργούς) έχουν πάρει χαμπάρι πως ακριβώς κινείται και τι ζημιά γίνεται από τις δραστηριότητες του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Πιστεύουμε όμως πως αν δεν το γνωρίζουν, σίγουρα μετά την βόμβα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα ψυχανεμιστούν και πιθανότατα να ψάξουν να βρουν χρόνο και τρόπο να περιορίσουν την ζημιά. Κι αυτό γιατί ο νέος αντίπαλος του Υφυπουργού, λόγω της ιδιορρυθμίας του, της οικονομικής του άνεσης, αλλά και της εκπροσώπησης ενός ιστορικού συλλόγου με εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές – όπως ακριβώς και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ – δίνει με τη σκληρή παρέμβαση του νέες διαστάσεις στην κόντρα και στην αντιπαράθεση που έχει ήδη ανοίξει ο Λευτέρης Αυγενάκης και η οποία εκτρέφεται και διατηρείται με τις κατά συρροή απερίσκεπτες ενέργειες του. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η βόμβα Γιαννακόπουλου αποτελεί μια θανάσιμη απειλή για τον τοποτηρητή του Ολυμπιακού μέσα στο κυβερνητικό σχήμα, Υφυπουργό Αθλητισμού.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.