Μεγάλος περίπατος: «Τα παγκάκια στοιχίζουν όσο 10 αποζημιώσεις εργαζόμενου σε αναστολή»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2020

Αντιδράσεις υπάρχουν από την αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων για τον Μεγάλο Περίπατο, παρά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τις εξηγήσεις που έδωσαν ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και οι συνεργάτες του.

O Νάσος Ηλιόπουλος –στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξής στον Δήμο Αθηναίων «Ανοιχτή Πόλη»– εξαπέλυσε «επίθεση» κατά της δημοτικής αρχής, μιλώντας για κακοποίηση της πόλης.

Με δηλώσεις του στο «Κόκκινο» υπογράμμισε πως καμία άλλη δημοτική παράταξη, πλην αυτής της πλειοψηφίας, δεν συναίνεσε στις κραυγαλέες αγορές που έγιναν, όπως π.χ. είναι τα παγκάκια. Όπως τόνισε, στοιχίζουν όσο δέκα μηνιαίες αποζημιώσεις ενός εργαζόμενου που βρίσκεται σε αναστολή σύμβασης, προσθέτοντας πως ουσιαστικά η δημοτική αρχή πέταξε 2 εκ. ευρώ σε εξοπλισμό που δεν είναι λειτουργικός για την πόλη.

Κατήγγειλε επίσης πως η δημοτική αρχή ταλαιπωρεί ολόκληρη την πόλη με τον δικό της «βαθιά αντιδημοκρατικό και αναποτελεσματικό τρόπο». Όπως είπε, εκείνο το ατυχές σύνθημα της προεκλογικής της περιόδου «η πόλη μας ανήκει»... φαίνεται τελικά το εννοεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.