Μεγάλη νίκη για ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Παναθηναϊκού!

Metrosport Team12 Ιουλίου 2020

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Play-Off της SuperLeague 1, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, καθώς επικράτησε των «Πρασίνων» με 1-3.

Η «Ενωση» ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Τσιγκρίνσκι στα πρώτα λεπτά του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος σέντραρε και βρήκε τον προωθημένο Τσιγκρίνσκι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σωκράτη Διούδη.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρήκε γρήγορα απάντηση και πιο συγκεκριμένα στο 16΄όταν ο αρχηγός του, Δημήτρης Κουρμπέλης, επίσης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα...ίσα νικώντας τον Βασίλη Μπάρκα.

Το 1ο ημίχρονο είχε και ένα ακόμα γκολ, με την ΑΕΚ να βρίσκεται και πάλι μπροστά στο σκορ, αυτή τη φορά με τον Ολιβέιρα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με αντίπαλο τον Διούδη, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2.

Διαχείριση και ένα γκολ για την ΑΕΚ

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερο χαρακτήρα διαχείρισης για την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που προσπαθούσε να βρει κενούς χώρους για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ το οποίο θα του έδινε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι, κάτι το οποίο όμως δεν επιτευχθεί.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ειδικότερα στο 93ο λεπτό του αγώνα ο Κουρμπέλης μάρκαρε αντικανονικά τον Αραούχο εντός περιοχής και με τον Βέρντε η ΑΕΚ έκανε το 1-3 από την άσπρη βούλα.

Πλέον με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε εξέλιξη, η ΑΕΚ έπιασε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στη δεύτερη θέση με 68 βαθμούς, περιμένοντας βέβαια το αποτέλεσμα του αγώνα του Φαλήρου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Σέκενφελντ, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Μπουζούκης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καμπετσής 

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Λιβάγια, Μάνταλος, Ολιβέιρα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.