Μεγάλη «απόδραση» του ΠΑΟΚ από την Αθήνα απέναντι στην ΑΕΚ!

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2020

Η Κ19 της ΑΕΚ φιλοξένησε την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο Δημοτικό στάδιο Αρτέμιδος, με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να κάνουν το μεγάλο «κόλπο» και να παίρνουν την 5η τους νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές. 

Οι δύο ομάδες σέρβιραν το πρόγευμα πριν το κυρίως πιάτο της Κυριακής και το ντέρμπι των μεγάλων για τη Superleague 1. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία δεν μπήκαν και τόσο καλά στο παιχνίδι, χρωστώντας  πολλά στον γκολκίπερ της ομάδας τους, Κώστα Μπαλωμένο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε είπε «όχι» στις προσπάθειες της «Ενωσης».


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ανοίξει το σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκορτεζιάνι στο 78ο λεπτό, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος εξαιτίας ενός λάθους του τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Αυτή η νίκη έκανε τον ΠΑΟΚ να μοιάζει ανίκητος καθώς ακόμα και στις όχι και τόσο καλές του ημέρες μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει, αγνοώντας την γεύση της ήττας περίπου τα τρία τελευταία χρόνια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Κατσικάς, Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Κοσίδης, Κορομηλάς, Γεωργέας, Τσιαχματιώτης.  

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Αβεντισιάν, Κούτσιας, Κουτεντάκης, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Βρακάς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.