Medriterranean: Καιρός να κερδίσει και εντός η Φιορεντίνα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος02 Ιανουαρίου 2021

Καλή χρονιά να έχουμε. Ας μην πούμε και για το 2021 όσα είπαμε προ ολίγων ημερών για το 2020 «Κάθε πέρσι και καλύτερα». Χάσαμε πολλά στο 2020. Την καθημερινότητα, την επαφή μας. Κλειστήκαμε. Να βρούμε τους εαυτούς μας, με υγεία πάνω απ’ όλα. Και στοιχηματικά, ναι, να πάμε ακόμη καλύτερα όλοι μας. Κυρίως όμως να περνάμε καλά μέσα από αυτό.

Πολύ συνοπτικά σήμερα, ελέω των ημερών και της ειδησεογραφίας, στην Ιταλία τα φαβορί έχουν θεωρητικά εύκολο έργο στα πρώτα τους ματς στο 2021. Κροτόνε, Μπενεβέντο δύσκολα θα σταματήσουν τους πρωτοπόρους του Μιλάνο. Μια αξία στο GG στην Καμπανία βέβαια υπάρχει, γιατί εντός έδρας το έχει η ομάδα του Ιντζάγκι. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ουντινέζε, ένας απλός άσος δεν «λέει» πολλά, αλλά και η «Γιούβε» δεν μας τα λέει πολύ καλά. 

Πιο «ζεστή» επιλογή από την Ιταλία κρατάω τα πολλά γκολ ανάμεσα σε Αταλάντα και Σασουόλο. Πολλά και εκατέρωθεν. Σε σημείο, όπως και στη Ρώμη κόντρα στη Ρόμα, νομίζω έχουν ριγμένη τη Σασουόλο και ίσως αξίζει μια ματιά στην κόντρα. Με ρίσκο αλλά έχοντας δώσει καλά δείγματα τελευταία (με αποκορύφωμα τη νίκη 0-3 στο Τορίνο επί της μισητής για εκείνη Γιουβέντους), η ανεβασμένη Φιορεντίνα αξίζει προσοχής στο ματς με τη Μπολόνια στην Τοσκάνη (όπως και τα πολλά γκολ εδώ). 

Θα κάνει πρώτη νίκη ο Πραντέλι εντός έδρας; Από τον Οκτώβριο έχει να κερδίσει στο Αρτέμιο Φράνκι η Φιορεντίνα. Καιρός δεν είναι; Θεωρώ πως και η Σαμπντόρια είναι ικανή να συμβάλλει με το παιχνίδι της και να έχει γκολ ο αγώνας στη Ρώμη κόντρα στη Ρόμα.

Στην Ισπανία είναι ματς της αγωνιστικής το Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι Μπέτις-Σεβίγια που και μίσος πολύ έχει και πολύ συχνά κόκκινες βγαίνουν από τα τσεπάκια των διαιτητών (είναι μια σκέψη κι αυτή για τις επιλογές). Που θα παίξουν για να το πάρουν και οι δύο και είναι πιθανό να έχουμε γκολ. Από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια είναι και το Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα. Οι Κουδέτ στον πάγκο η Θέλτα κάνει πορεία πρωταθλητισμού και μαζί με τη Ρεάλ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στη La Liga, έχει το γκολ και θα έχει καλή προσέγγιση στο ματς.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G & OVER 3,5

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.