Medriterranean: Η Μπαρτσελόνα το… χρέος της και θα περιμένει

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος06 Μαρτίου 2021

Εν μέσω Κυπέλλων, Ευρωπαϊκών αγώνων και εμβόλιμης στην Ιταλία, ξεκινώ χωρίς χρονοτριβές…

Στην Ιταλία έχει ενδιαφέρον το Σπέτσια-Μπενεβέντο, με τους γηπεδούχους σε καλύτερη κατάσταση και την ομάδα του Ιντζάγκι χωρίς νίκη σε 9 ματς. Χωράει μια σκέψη στο GG καθώς πιστεύω αμφότερες θα το κυνηγήσουν το ματς. Πολύ ισορροπημένο το Ουντινέζε-Σασουόλο, οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις με πέναλτι ισοφαρίστηκαν στο Μιλάνο από τη Μίλαν (1-1), οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν στην έδρα τους τη Νάπολι (3-3). Απόλυτη ισορροπία στα τελευταία 9 ματς τους (3-3-3), καλή σκέψη στο 1Χ&GG. 

Ο Πίρλο πιστεύει ακόμη στον τίτλο, έχει όμως απουσίες (Φραμπότα, Κιελίνι, Μπετανκούρ και πιθανώς Ντιμπάλα) αλλά η Λάτσιο είναι σε κακό «φεγγάρι», μιας και μόνο με θαύμα περνάει τη Μπάγερν και έχασε 2-0 από την Μπολόνια, αλλά ένα γκολ βλέπω να το πετυχαίνει στο Τορίνο και θα πάρω 1X&GG. Δεν χωράει μεγάλη ανάλυση το Ρόμα-Τζένοα, γιατί εκτός έδρας δεν σκοράρουν πολύ οι φιλοξενούμενοι (και η Ρόμα έχει απουσίες). Θα κοντράρω τη Μίλαν που γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις από την Ουντινέζε, είναι στο -6 από την Ίντερ και κατηφορίζει και δεν θα έχει Ιμπραΐμοβιτς, Μπενασέρ, Τονάλι, Μάντζουκιτς, ενώ ερωτηματικό είναι και ο Τσαλχάνογλου. 

Η Βερόνα (κέρδισε 0-3 στο Μπενεβέντο) στο Μπεντεγκόντι έχει «κόψει» τους μεγάλους, έχει κερδίσει 3 φορές στα τελευταία 5 εντός ματς τη Μίλαν και της πήρε 2-2 στο Μιλάνο στον πρώτο γύρο: 1Χ&Under 3,5. Πολύ ιδιαίτερο και με ενδιαφέρον το Κροτόνε-Τορίνο (Κόσμι-Νίκολα), στη σκιά των 3 ετών από τον θάνατο του Αστόρι το Φιορεντίνα-Πάρμα με τάση στον 1, αλλά στέκομαι στην Κάλιαρι. Με τον Σέμπλιτσι στον πάγκο (μετά από 16 ματς χωρίς νίκη καιρός ήταν να «φάνε» τον ΝτιΦραντσέσκο) έχει 2 σερί νίκες και «αναστήθηκε» βγαίνοντας από τη ζώνη. Θα ποντάρω στη φόρμα της. Πιστεύω δεν θα χάσει και θα πάρω Combo Χ Ημίχρονο&Χ2 Δ.Ε. αρκετά ψηλά στο 3,20.

Στην Ισπανία σκέφτομαι πως μάλλον είναι ώρα της Βαγιαδολίδ. Στις καθυστερήσεις έχασε στο Βίγκο, 5 ματς χωρίς νίκη είναι στο Θορίγια και χρειάζεται βαθμούς. Απέναντί της έχει τη Χετάφε που έκανε τη νίκη με τη Βαλένθια, ανάσανε και πήγε στους 27. Δεν ξεμπέρδεψε, αλλά έχει +5 από την Αλαβές. Δεν «τραβάει» και πολύ εκτός έδρας… Έχει πολύ Χ και Under το ματς, αλλά έχω την αίσθηση πως αυτό που δεν πήρε στο Βίγκο, θα το πάρει τώρα.

Θα ξεπεράσει το σοκ η Σεβίγια; Το χειρότερο έκανε σ’ ένα από τα κρισιμότερα ματς. Δεν ξέρω πόσο θα επηρεαστεί από την ψυχολογία. Καλό στο live ανάλογα με το πρώτο 20λεπτο. Είναι καλύτερη της Έλτσε. Η κούραση και η απογοήτευσή της προς το 2&Under 3,5 με πηγαίνει. Πολύ ισορροπημένο (και δικαίως χαμηλά η ισοπαλία) το Κάδιθ-Έιμπαρ. Ένα κίνητρο παραπάνω στους φιλοξενούμενους θεωρητικά μπορεί να υπάρχει, αλλά με την Ουέσκα έκαναν 10η ισοπαλία φέτος και οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες (2-4-7 απολογισμό εντός). Η Μπάρτσα με την αυτοπεποίθηση και τη μαγική πρόκριση επί της Σεβίγια αύξησε αυτοπεποίθηση, «τρέχει» σερί 15 αγώνων αήττητη και με 7 σερί διπλά και δεν θα κολλήσει πιστεύω στην Παμπλόνα. 

Η Οσασούνα πήρε νίκες που χρειάζονταν, εντός δεν είναι εύκολη ομάδα, θα βγάλει και κούραση η Μπάρσα, έχει και CHL μπροστά της στο 2&Under 3,5 τείνω. Στα κυριακάτικα ξεχωρίζω το 1Χ της Ουέσκα που το ψάχνει και το παλεύει με πίστη κόντρα στη Θέλτα που γλίτωσε στο φινάλε την ήττα από τη Βαγιαδολίδ και δεν «πατάει» καλά, ενώ στο ντέρμπι λίγο η μάχη των πάγκων, λίγο το ερωτηματικό του Μπενζεμά, δίνουν προβάδισμα στην Ατλέτικο. Θα κρατούσα το GG στην Ανοέτα βάσει εικόνας, παράδοσης, «βγαίνει», αν η Λεβάντε (που πήγε τα περίφημα με Ατλέτικο και Ρεάλ στη Μαδρίτη) είχε καλύτερη τύχη στα ημιτελικά από την Αθλέτικ. Ξόδεψε δυνάμεις και επηρεάστηκε ψυχολογικά όπως έμεινε εκτός.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ 1Χ & UNDER 3,5

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ X ΗΜΙΧΡΟΝΟ & Χ2 Δ.Ε.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 & UNDER 3,5

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΑΤΣΙΟ 1Χ & GG

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.