MEDITERRANEAN: Ντερμπάρες δεν έχει, επιλογές όμως έχει

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2020

Του Παναγιώτη Σωτηρόπουλου

Αγωνιστική χωρίς τα μεγάλα παιχνίδια, δίχως ντέρμπι και μετά από αγώνες Κυπέλλου μας απασχολούν στους Μεσόγειους Ιταλούς και Ισπανούς. Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε μαζεμένα τα ντέρμπι, τώρα τα ψάχνουμε. ΟΚ, υπάρχει το Ρεάλ-Σεβίλλη, αλλά είναι το… μόνο σπουδαίο ματς σε Serie A και La Liga. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε στοιχηματικές επιλογές. Κάθε άλλο.

Στην Ιταλία η Μπολόνια που σταμάτησε μετά από 13 ματς να σκοράρει υποδέχεται την Βερόνα που σταθερά έχει φέτος καλή πορεία. Οι γηπεδούχοι φαβορί βάσει αποδόσεων, όμως αξίζει έστω και συντηρητικά το Χ2 της Βερόνα.

Η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Πάρμα και ξέρει σ’ αυτά τα ματς να παίρνει αυτό που θέλει. Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν 5 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα και αν η «γηραιά κυρία» ανοίξει τον χορό των γκολ στην αρχή του αγώνα μπορεί να φτάσει σε νίκη με Over. Το ίδιο σκηνικό ισχύει πάνω κάτω και με το Αταλάντα-ΣΠΑΛ. Στο Μπέργκαμο έχει δύο σερί 5άρες, ήταν εξαιρετική με την Ιντερ, τα χάλασε στο Κύπελλο με τη Φιορεντίνα, όμως με φουλ επιλογές αξιόλογες και τη ΣΠΑΛ με σαφείς αδυναμίες, αυτή η Αταλάντα μπορεί να δώσει 1 & Over.

Στην Ισπανία η Ρεάλ με ψυχολογία από το Σούπερ Καπ, δεν έχει εύκολο έργο με τη Σεβίλλη, αλλά το μάτι πάει στον 1. Πιο πολύ… κλικ μου κάνει η νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο επί της Θέλτα. Οι Βάσκοι στην έδρα τους βγάζουν σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και δείχνουν σταθερότητα. Η δε Θέλτα εκτός έδρας έχει μόνο 1 νίκη και 2 ισοπαλίες σε 9 της παιχνίδια και… εκ φύσεως βγάζει ποδοσφαιρική αφέλεια φέτος. Η δεύτερη επιλογή από την Ισπανία το G/G & Over στο Μπέτις-Σοσιεδάδ. Στην έδρα τους οι γηπεδούχοι είναι πιο δραστήριοι. Θα τους λείψει πολύ ο Φεκίρ μπροστά. Περιμένω να σκοράρουν έστω μια φορά. Η Σοσιεδάδ (πιθανώς με Οντεγκάαρντ) έχει συγκεκριμένο επιθετικό-θελκτικό ποδοσφαιρικά προφίλ, θα παίξει ανοικτά και στην Ανδαλουσία. Σε τρίτη μοίρα και με περισσότερο ρίσκο ο άσος του Λεβάντε με την Αλαβές…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΠΑΡΜΑ 1 & OVER

ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΘΕΛΤΑ 1

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ G/G & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.