Στήλες The Mediterranean

«Mediterranean»: Με… κούπα στο «μπρα ντε φερ» η Ίντερ

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2024

Από μεσοβδόμαδο αγώνων κυπέλλου και Σούπερ Καπ, εν μέσω Αφρικανικού και Ασιατικού κυπέλλου συνεχίζονται La Liga και Serie A.

Στην Ιταλία η Ίντερ μετά την κατάκτηση του Supercoppa Italiana επί της Νάπολι με… κούπα και «αέρα» επιστρέφει στο «μπρα ντε φερ» που έχει με τη Γιουβέντους. Οι Νερατζούρι έχουν δύσκολη αποστολή στο Αρτέμιο Φράνκι αντιμετωπίζοντας τη Φιορεντίνα, η οποία δείχνει όμως σε κάμψη τελευταία, αποτυγχάνοντας να κερδίσει σε 4 σερί ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Σ’ αυτά τα μεγάλα ματς βέβαια οι «Βιόλα» βγάζουν διάθεση και καλό αγωνιστικό πρόσωπο, όμως θεωρώ πως η Ίντερ είναι ανώτερη και πιο αποτελεσματική, ενώ το Scudetto είναι μεγάλος και βασικός της στόχος. Συνυπολογίζοντας λίγο και την κόπωση από το ταξίδι στο Ριάντ και τον τελικό της Ίντερ,. Με τη Φιορεντίνα να σκοράρει ικανοποιητικά στην έδρα της, επέλεξα combo Χ2&GG στο ματς.

Υποψήφιο παιχνίδι για να δούμε αρκετά γκολ με τη συμβολή και των δύο ομάδων είναι το Μόντσα-Σασουόλο. Αρκετά υψηλά άλλωστε (για τα δεδομένα τους) είναι οι αριθμοί και των δύο ομάδων. Η Μόντσα είναι ομάδα που φέτος δέχεται πιο εύκολα γκολ, ειδικά στο τελευταίο χρονικό διάστημα και ψάχνει απαντήσεις μετά τις άσχημες ήττες (5-1 και 3-0) από Ίντερ και Έμπολι. Η Σασουόλο βγαίνει από μια πολύ δύσκολη τετράδα αγώνων (Μίλαν, Αταλάντα, Φιορεντίνα, Γιουβέντους) και με την κατάταξη στα χαμηλά… περίεργη, θα ψάξει σίγουρα γκολ και βαθμούς. Στην παράδοση μετρούν 5/7 Goal Goal & Over που θεωρώ πιθανό να τη διευρύνουν.

Στην Ισπανία είναι δίκαιο φαβορί η Ρεάλ Σοσιεδάδ, παρά τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί. Ήδη το κάνει σ’ ένα βαθμό σημαντικά με 3 σερί νίκες, τις 2 επί της Θέλτα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Ράγιο από την άλλη περνάει δύσκολη περίοδο και αγωνιστικά εκτός της συγκομιδής της φαίνεται αυτό. Δε νομίζω να πάρει κάτι η Ράγιο και πιστεύω πως δεν θα έχει και πολλά γκολ το ματς.

Η Χιρόνα έχει την καλύτερη επίδοση μεταξύ των πρωτοπόρων στην Ευρώπη και προφανώς δεν είναι τυχαίο. Οι Καταλανοί αποκλείστηκαν στο κύπελλο από τη Μαγιόρκα και είναι απόλυτα λογικό να εστιάσουν στο Πρωτάθλημα πλέον. Η Θέλτα θα είναι δύσκολη αντίπαλος σίγουρα και ψάχνει τρόπο να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, όμως με μια κλασική φετινή εικόνα της η αήττητη εκτός έδρας (7-3-0) Χιρόνα είναι ικανή να περάσει και από το Βίγκο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΜΟΝΤΣΑ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ G/G & Over

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΙΝΤΕΡ Χ2 & G/G

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1 & Under 3,5

ΘΕΛΤΑ - ΧΙΡΟΝΑ 2

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.