Μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ με ΕΕΑ: «Συμμορία με συμβόλαιο! Μέχρι να πληρώσει και ο τελευταίος σκευωρός»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2023

Σκληρή απάντηση του ΠΑΟΚ στο μέλος της ΕΕΑ, Ηλία Αρκούδη, κάνοντας λόγο για συμμορία και συμβόλαια ηθικής δολοφονίας.

Ο Ηλίας Αρκούδης, όπως και τα άλλα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, έχουν κληθεί από τον εισαγγελέα, για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, για την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας.

Ο κ.Αρκούδης, αν και η τότε εισήγηση της Ε.Ε.Α., κατέπεσε πανηγυρικά στο CAS, φρόντισε να προκαλέσει εκ νέου τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Αν διαβάσει κανείς γιατί μας καλούν θα καταλάβει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Δεν είναι τυχαίο πως κάποιος εισαγγελέας είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο...

Έκαναν μια μήνυση και η εισαγγελέας ζητάει εξηγήσεις, εμείς θα τις δώσουμε. Θεωρώ θα πάει πάλι στο αρχείο. Μετά από 3.5 χρόνια να τελειώνουμε με κάποια πράγματα. Καταρχάς η επιτροπή δεν υποβιβάζει κανέναν, εμείς δεν δώσαμε κανένα δελτίο τύπου. Εμείς τη στέλνουμε στο γραφείο τύπου του Υπουργού. Εγώ δεν ήξερα ότι εκείνη τη ώρα έπαιζε ο ΠΑΟΚ! Το γραφείο τύπου του Υπουργείου έκρινε σε ποια ώρα θα την έδινε στη δημοσιότητα. Κανείς δεν το είχε συνδέσει με τον αγώνα. Εγώ δεν το είχα συνδέσει στο μυαλό μου ότι παίζει ο ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή. Δεν είχαμε καμία πρόθεση τέτοια. Αν είχα στο μυαλό μου ότι γινόταν αγώνας θα το καθυστερούσα. Πιστεύω και οι υπόλοιποι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι τέτοιο».

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Αρκούδη, κάνοντας λόγο περί εκτέλεσης ενός συμβολαίου από μία συμμορία που προσπάθησε να δολοφονήσει ηθικά τους Θεσσαλονικείς, προειδοποιώντας πως η υπόθεση θα κλείσει όταν πληρώσει και ο τελευταίος σκευωρός!

«Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρκούδης κατά το λαϊκώς λεγόμενον «ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη». Αντί να αντιμετωπίσει έντιμα και στωικά τα απόνερα της αποστομωτικής δικαίωσης του ΠΑΟΚ εναντίον της ΕΕΑ των κουμπάρων, επιχειρεί να αντιστρέψει για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα.

Του θυμίζουμε ότι έχει ήδη πέσει στον λάκο που έσκαβε για τον ΠΑΟΚ, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς της συμμορίας που προσπάθησαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο της ηθικής δολοφονίας της ομάδας μας. Τον προειδοποιούμε ότι για εμάς η υπόθεση θα κλείσει όταν και ο τελευταίος σκευωρός πληρώσει ποινικά, αστικά, ηθικά και επαγγελματικά αντίστοιχο αντίτιμο με την αλητεία που προσπάθησαν να κάνουν εναντίον μας, για την οποία δικαιωθήκαμε σε κάθε επίπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.