Με βαριά καρδιά αποχαιρετά τον Νταρίντα ο προπονητής του: «Πρότυπο επαγγελματισμού, μοναδικός»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα , που πρέπει να αφήσει πίσω του ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο στη ζωή του, αφού στη Χέρτα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μετά από 7,5 χρόνια λοιπόν, όλα δείχνουν πως θα αφήσει το Βερολίνο και θα μετακομίσει Θεσσαλονίκη, για χάρη του Άρη.

Μια μετακίνηση για την οποία δεν χαίρεται και πολύ ο νυν προπονητής της Χέρτα, αφού τον θεωρούσε από τους καλύτερους παίκτες τους, μπλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιό του.«Ο Νταρίντα αφήνει κάτι σπουδαίο πίσω του. Ένα σπουδαίο άτιμο, όσοι μπορώ να τον κρίνω μετά από μερικούς μήνες. Ένα πρότυπο επαγγελματισμού και από τους καλύτερους στην προπόνηση. Είναι μοναδικός» δήλωσε ο προπονητής της Χέρτα, Σάντρο Σβαρτζ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “tagesspiegel.de”.

Ο Νταρίντα ήταν παίκτης-κεφάλαιο για τη Χέρτα και τα λόγια που τον συνοδεύουν ακόμα και στο τέλος δείχνουν ότι διατηρεί τον επαγγελματισμό και την καλή του αγωνιστική κατάσταση. Στοιχεία πολύ σημαντικά από τη στιγμή που βρίσκεται προ των πυλών του ΑΡΗ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.