Με Τζόλη αλλά χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα στη «μάχη» με την ΑΕΚ

Metrosport Team30 Ιουνίου 2020

Γνωστοί έγιναν μετά την απογευματινή προπόνηση οι εκλεκτοί του Αμπέλ Φερέιρα για το αυριανό (1/7) ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα η οποία θα καταλάβει τη δεύτερη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας, σε αυτό το μίνι Πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που υπέγραψε νωρίτερα την επέκταση συμβολαίου του, καθώς και του Δημήτρη Πέλκα, καθώς αμφόρτεροι παραμένουν τραυματίες. Επίσης εκτός αποστολής του «Δικεφάλου του Βορρά» έμειναν οι Ζαμπά και Κρέσπο που δεν έχουν τον απαραίτητο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας καθώς και ο Γίοσιπ Μίσιτς. Σε αντίθεση με τις παραπάνω απουσίες στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Αμπέλ Φερέιρα:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Τσιγγάρας , Στοχ , Λημνιός , Λάμπρου , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Τζόλης . 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.