Με Τόλη ο Χαρίλαος Επαμεινώνδας

Metrosport Team31 Μαΐου 2020

Ο στόχος της ανόδου στη Β' κατηγορία επιτεύχθηκε για τον Χαρίλαο Επαμεινώνδα, καθώς το σταμάτημα των Πρωταθλημάτων στον δεύτερο όμιλο της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΜ τον βρήκε στην τέταρτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον τρίτο ΑΟ Σούτερς.

Ο Στράτος Τόλης θα συνεχίσει και για τη νέα περίοδο ενώ θα συνεχίσει και ο βασικός κορμός, Για για την επιτυχία της ομάδας του τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερός και ευλογημένος που βρίσκονται δίπλα μου τόσο καλοί ποδοσφαιριστές και ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Η ομάδα

μας πανηγυρίζει την παρθενική της άνοδο στη Β΄ κατηγορία.

Η ΕΠΣΜ αποφάσισε την άνοδο των ομάδων με καθαρά βαθμολογικά μέτρα, κάτι που ήταν και απόλυτα δίκαιο καθώς η διακοπή δεν επέτρεψε στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος .

O Χαρίλαος Επαμεινώνδας άξιζε την άνοδο καθώς πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή πορεία παίρνοντας τα εύσημα και την αναγνώριση από όλες τις ομάδες του ομίλου μας.

Συγχαρητήρια σε όλους μας». Ακόμη τόνισε: «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τα παιδιά. Μας ενδιαφέρει να περνάμε καλά στο παιχνίδι όπως και στην προπόνηση ... είμαστε οικογένεια - φίλοι , δεν υπάρχουν εγωισμοί, γκρίνιες, μαλώματα, με εμπιστεύονται οι ποδοσφαιριστές και

τους εμπιστεύομαι. Ο όμιλος μας είχε πολλές καλές ομάδες. Εγώ υπολόγιζα ότι ίσως χρειαζόταν να παίξουμε τον Αύγουστο με  κάποια παιχνίδια ανόδου αλλά τελικά αυτό που έγινε ήταν το πιο δίκαιο. Το 80% των παικτών μας είναι φοιτητές και μόλις προέκυψε το θέμα με τον κορωνοιό όλοι επέστρεψαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Το ταξίδι ξεκίνησε απότομα πέρυσι τον Αύγουστο με πολλές αναποδιές άλλα τελικά είχε την καλύτερη κατάληξη . Πιστεύω πρώτα ο Θεός οτι θα περάσουμε και στην Β ωραία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.