Με το μεσαίο δάχτυλο στον... αέρα στέκεται στο πλευρό του Τζόκοβιτς ο Κύργιος

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2022

Στο πλευρό του νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, στέκεται ο Έλληνας τενίστας, Νικ Κύργιος, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, υποστηρίζοντας πως αν δεν επιτραπεί στον Σέρβο να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό open, θα είναι πολύ θυμωμένος ο ίδιος.

Ο Κύργιος κατά τη διάρκεια ενός podcast μάλιστα έδειξε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τη στήριξη του στον Νόβακ, υψώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο, «Αν αφήσουν τον Νόβακ να παίξει, θα είναι απλά θυμωμένος και θα είναι δύσκολο να τον κερδίσει κάποιος. Αν του επιτραπεί να αγωνιστεί, δεν θέλω να τον συναντήσω. Δεν θα του λείψει ένα μπακ-χαντ.


Το μόνο πράγμα που με εκνευρίζει στα ΜΜΕ είναι ότι κανονικά πρέπει να προστατεύσουν αυτούς τους αθλητές. Αυτό που περνάει είναι πολύ σοβαρό αυτή τη στιγμή.

Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι πηγαίνω στα social media αυτή τη στιγμή και βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους και σελίδες να τον γελοιοποιούν. Νομίζω ότι θα έπρεπε να τον προστατεύουμε λίγο περισσότερο από το να τον κοροϊδεύουμε. Είναι τόσο τρομακτικό. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που κάθονται στους καναπέδες τους και σχολιάζουν όλη μέρα, αν ήταν στη θέση του, δεν θα το υποστήριζαν καθόλου.

Ο Τζόκοβιτς είναι άνθρωπος, θέλω απλώς να του φέρονται σαν άνθρωπο. Εάν ένας Αυστραλός συνάδελφός του βρισκόταν στη Σερβία και βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση, θα θέλαμε να αντιμετωπίζεται έτσι ένας από τους Αυστραλούς συναδέλφους μας; Όχι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.