Με το δεξί ο Λεβαδειακός του Νιόπλια - Τριάρες για Καλαμάτα και Χανιά

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2023

Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 ο Λεβαδειακός! Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε 1-0 της Κοζάνης και πήρε τους πρώτους βαθμούς, αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό και δεν αγωνίστηκε.

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν καλύτερη αγωνιστική εικόνα και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 11' με γκολ του Μπελμόντε, ο οποίος έκανε ένα σουτ που φάνηκε ότι δεν θα απειλήσει αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Καραγκιόζης, είχε κακή αντίδραση στη φάση και είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ, έχοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Στη συνέχεια, η Κοζάνη προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία και στο 26' έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Καλλέργη που έβγαλε ο Γκροφ. Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 86' ο Κουϊρουκίδης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο Νότιο όμιλο η Καλαμάτα έπιασε υψηλή απόδοση και νίκησε με 3-1 τον Γιούχτα για τη 2η αγωνιστική, φτάνοντας στους έξι βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για τα Χανιά επί του Τηλυκράτη Λευκάδας, ισοβαθμώντας έτσι με την Καλαμάτα στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αιολικός-Μακεδονικός 1-3 (55' Κόρνιτς - 12', 22' Ραμίρεζ, 35' Ζαφειράκης)

Λεβαδειακός-Κοζάνη 1-0 (85' Μπελμόντ)

Χανιά-Τηλυκράτης 3-0 (5' Μάναλης, 52' Λεμονής, 79' Νίκολιτς)

Καλαμάτα-Γιούχτας 3-1 (33' Μπαράλες, 50' Πασάς, 59' Ακόστα - 90' Ροβίθης)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:

Α' Όμιλος

Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας

Κοζάνη-Μακεδονικός

Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ιωνικός

ΑΕΛ-Ηρακλής

ΠΑΟΚ Β'-ΑΕΚ Β'

Β' Όμιλος

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.