Με το δεξί η Μπράγκα

Γρηγόρης Κόκκινος06 Σεπτεμβρίου 2022

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Ξεκινάει η φάση των ομίλων σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα με τόσα παιχνίδια θα βρούμε επιλογές για το στοίχημα. Καθοριστικό ρόλο στις επιλογές μου θα παίξει η φόρμα των ομάδων και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται . Πέρα από το champions league υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ότι υποτιμούν το Europa και το Europa Conference ειδικά οι Αγγλικές ομάδες. Για αυτό λοιπόν προσοχή τώρα στο ξεκίνημα γιατί κάποια φαβορί μπορεί να πληγώσουν άσχημα αυτούς που θα τα επιλέξουν.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες που δείχνουν ότι έχει βρει το «δρόμο» της ( ειδικά το 4-0 κόντρα στην Λειψία προκάλεσε αίσθηση). Η Σπόρτινγκ προέρχεται από το διπλό με 0-2 στην έδρα της Εστορίλ αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα αφού έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Μου αρέσει ο άσσος

Η Ίντερ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Μίλαν με 3-2 και δεν πατάει καλά κάτι που κατά την ταπεινή μου εκτίμηση έχει να κάνει με τον προπονητή που προσωπικά δεν με πείθει. Η Μπάγερν προέρχεται από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες αλλά είναι ομάδα που παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου. Το διπλό δεν το λες ευκαιρία αλλά θα το τιμήσω.

Η Τότεναμ προέρχεται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Έχει στο πάγκο την «αλεπού» που λέγεται Κόντε και μη σας φανεί περίεργο αν διεκδικήσει τον τίτλο στην Αγγλία. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή προέρχεται από τη νίκη με 0-2 στην έδρα της Οσέρ και ισοβαθμεί με την Παρί στην κορυφή. Το compo θα είναι η επιλογή μου.

Η Μάλμε δεν κάνει καλή χρονιά και προέρχεται από την ήττα με 3-2 από την Έλφσμποργκ. Η Μπράγκα φέτος είναι εντυπωσιακή έχει την καλύτερη επίθεση στην Πορτογαλία και προέρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Γκιμαράες. Διπλό

Η Ουνιόν Βερολίνου έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Γερμανία δεν έχει ήττα και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερν 1-1. Η Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ δεν θυμίζει την περσινή πρωταθλήτρια Βελγίου και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-3 με την Ζουλτε Βάρεγκεμ . Νίκη των Γερμανών και over βλέπω.

Η Νις έχασε εντός έδρας από την Μονακό και δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Η Κολωνία ήταν εντυπωσιακή στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ όπου και επικράτησε με 2-4 και είναι αήττητη στο πρωτάθλημα. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Ναντ έχασε εντός έδρας από την Παρί με 0-3 και έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 τον Ιωνικό αλλά δεν πείθει ειδικά στην άμυνα. Πιστεύω ότι έχει αξία το over και όχι κάποιο σημείο.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μην έχει ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται όμως από την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάτσκα. Η Μονακό νίκησε με 0-1 την Νις αλλά δεν είναι τέρας αξιοπιστίας. Θα κρατήσω το διπλό

Η Φερεντσβάρος έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και προέρχεται από το εντυπωσιακό 0-6 στην έδρα της Ουίπεστ. Η Τραμπζονσπόρ νίκησε με 0-1 την Ουμρανιγιεσπόρ και δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή της πορεία στο πρωτάθλημα αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά από την πρώτη Μπεσίκτας. Διπλό

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 1

ΙΝΤΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΡΣΕΙΓ G/G & OVER


Δεύτερη πρόταση

ΜΑΛΜΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΟΝΑΚΟ 2

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2


Τρίτη πρόταση

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡ. – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ 1 & OVER

ΝΙΣ – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER

ΝΑΝΤ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.