Με την ψυχή και το σπαθί του στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης30 Απριλίου 2021

Δικαιώθηκε και μάλιστα σε υπέρτατο βαθμό η εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία στους παίκτες του. Αν κι έβγαλε την ψυχή των φίλων του "δικέφαλου" η δοκιμασία αυτής της εμπιστοσύνης... Η δικαίωση της οδηγεί τον "δικέφαλο" στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Κι εκεί; Στον Τελικό; Εάν εξαγνισθεί για τι εφετινές αμαρτίες του ο "δικέφαλος" ή όχι; Στα πόδια των παικτών του είναι...

Η αστοχία στο πέναλτι αλλά και σε κρίσιμες φάσεις κι ο βαθύς ύπνος της άμυνας στο 0-1 της ΑΕΚ στρίμωξε τον ΠΑΟΚ στο καναβάτσο. Καθώς ο προπονητής της ΑΕΚ ανακάτεψε την τράπουλα κι ο του ΠΑΟΚ επέμενε (προκαλώντας ορυμαγδό αντιδράσεων) στις αρχικές του επιλογές άλλαξαν τα δεδομένα του Ημιτελικού. Είπαμε όμως... Η εμπιστοσύνη του Πάμπλο Γκαρσία στους παίκτες του προκάλεσε μία συγκλονιστική ανατροπή. Με τις υπογραφές πάντως. δυο παικτών υψηλής κλάσης. Ο Κρμέντσικ και ο Ζίβκοβιτς έστειλαν την ομάδα τους στον τελικό με γκολ περιωπής.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε όλους τούς παίκτες του σε καλή βραδιά. Ονόματα δε λέμε. Ήταν ηλίου φαεινότερο πως ορισμένοι δεν άρθηκαν στο ύψος της περίστασης. Εν τούτοις ακόμη κι αυτοί δεν παρέδωσαν τα όπλα. Κι έδωσαν τη μάχη της πρόκρισης. Ως εκ τούτου όλοι δικαιούνται το μερτικό τους από τη χαρά της πρόκρισης. Είναι τεράστια επιτυχία για την εφετινή αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ η παρουσία του στον Τελικό.

Θα ήταν πάντως, σχεδόν... περίπατος η πρόκριση κι ουχί ανήφορος η πρόκριση εάν κι εφ' όσον δεν αστοχούσε... Ατυχούσε, για να λέμε τη αλήθεια, ο Βιεϊρίνια στη εκτέλεση του πέναλτι. Με την κατάρα του ΠΑΟΚ να... κτυπά πάλι, με το 0-1 της ΑΕΚ. Δίχως σοβαρές τελικές μέχρι τότε οι φιλοξενούμενοι... Σκόραραν πιάνοντας σε ύπνο βαθύ τους γηπεδούχους. Απαράδεκτο λάθος του ΠΑΟΚ ως ομάδα στο 0-1 της ΑΕΚ.

Έτσι ή αλλιώς κάθε αγώνας τελειώνει με το σφύριγμα της λήξης. Και μέχρι ο ΠΑΟΚ με αποθέματα ψυχής, με την κλάση των σκόρερ του Κρμέντσικ και Ζίβκοβιτς και με την ηρεμία του πάγκου του ενώ κυριαρχούσε ...τρικυμία στον κόσμο του βρέθηκε επάξια... Με το σπαθί του, όντας ανώτερος της ΑΕΚ, στον Τελικό.

ΥΓ : Σε τι Θεό πιστεύουν αυτοί στην ΕΠΟ; Κι όρισαν τον Ημιτελικό την ώρα της Σταύρωσης οι αθεόφοβοι!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.