Με την 11άδα που έχει επιλέξει από καιρό

Βασίλης Βλαχόπουλος06 Μαρτίου 2024

Στο μυαλό του Ακη Μάντζιου τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα σε ότι αφορά την 11αδα που θα ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι αν και είναι αλήθεια ότι η απόδοση ενός παίκτη στον αγώνα με την ΑΕΚ τον έβαλε σε σκέψεις. Για την ακρίβεια, ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό και παραδέχθηκε ότι ο Φαμπιάνο Λέισμαν θα ξεκινήσει με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας καθώς επίσης και πως οι Οντουμπάτζο, Μοντόγια θα καλύψουν τα δύο άκρα. 

Η βασική σκέψη του 54χρονου τεχνικού είναι η διατήρηση του Φραν Βέλεθ σε ρόλο «6αριου» και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα κάνει ούτως ώστε να θωρακίσει τα μετ’ όπισθεν και επενδύοντας παράλληλα στη δημιουργική ικανότητα των δύο άλλων παικτών στον άξονα. Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε και τον Ζαν Ζουλ ο οποίος έκανε αρκετά καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα σε ρόλο εσωτερικού μέσου είναι δεδομένη όπως κι αυτή του Μανού Γκαρσία ο οποίος θα αγωνιστεί πίσω από τον Λορέν Μορόν. Ο Ακης Μάντζιος περιμένει από τον Μανού να ξεδιπλώσει την ποδοσφαιρική φαντασία του και ταυτόχρονα να προχωρήσει τόσο στο σωστό διάβασμα της τοποθέτησης της αντίπαλης άμυνας όσο και της τροφοδότησης του συμπατριώτη του. Στα επιθετικά άκρα, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο και ο Κίκε Σαβέριο στο αντίστοιχο αριστερό.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.