Με τη λίστα στα χέρια

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουνίου 2022

Οι επαφές που είχαν ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Χερμάν Μπούργος στη Μαδρίτη με τους επιτελείς της Ατλέτικο ολοκληρώθηκαν και στον Αρη έχουν σχηματίσει πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά τους παίκτες που μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να αποτελέσουν “στόχοι” ενίσχυσης του Κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ βρίσκεται από χθες και πάλι στην Ελλάδα έχοντας φέρει μαζί του μια μακρά λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι προτάσεις της Ατλέτικο αλλά και οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο Χερμάν Μπούργος με βάση τις αγωνιστικές ανάγκες του Αρη. 

Πρόκειται για λίστα με πάνω από 10 “διαθέσιμες” επιλογές, κατά κύριο λόγω από την Ατλέτικο Β’, οι οποίες θα επανεξεταστούν έτσι ώστε να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την ομάδα της Μαδρίτης και να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. 

Αυτές σχετίζονται άμεσα με τις αποφάσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος θα κάνει το “ξεσκαρτάρισμα” εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου, οπότε και αρχίσει η προετοιμασία της Ατλέτικο, που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως των όσων συζητήθηκαν στις επαφές που είχε ο Αρης στη Μαδρίτη, οι Κιτρινόμαυροι θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή. 

Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι στο διάστημα της αναμονής δεν μπορεί να προκύψουν συμφωνίες σε προφορικό επίπεδο καθώς παίκτες που σίγουρα δεν υπολογίζει η Ατλέτικο θα ενημερωθούν πριν τη 10η Ιουλίου. Άλλωστε και ο Αρης λόγω του CAS είναι αναγκασμένος να περιμένει, ενδεχομένως και έως την 1η Ιουλίου -αν πάρει την… 13η αναβολή - που “ανοίγει” επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Εκείνο που έχει μεγαλύτερη αξία αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα των επαφών στη Μαδρίτη. Το μεγαλύτερο κέρδος του Αρη είναι ότι μέσω του Χερμάν Μπούργος κατάφερε και άνοιξε μια μεγάλη πόρτα, όπως είναι η Ατλέτικο. 

Κακά τα ψέματα, ο Αργεντίνος τεχνικός είναι το… βαρύ χαρτί στην ευρύτερη συνεργασία που θέλουν να αναπτύξουν οι Κιτρινόμαυροι με το κλαμπ της Μαδρίτης και η παρουσία του στον πάγκο του Αρη αν μη τι άλλο δημιουργεί συνθήκες εμπιστοσύνης για την έναρξη της συνεργασίας. Εξίσου σημαντικό, ότι οι συναντήσεις που έγιναν με τους επιτελείς της Ατλέτικο δεν είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά ήταν ουσιαστικές και είχαν βασικό άξονα τα “θέλω” του Αρη για την ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.