Με συνταγή Ιωνικού και με τον Κολοσσό ο Ηρακλής για την 3η νίκη

Στέλιος Παρθενάκης18 Νοεμβρίου 2020

Τέσσερα ματς σε 10 ημέρες είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα για τον Ηρακλή και φυσικά το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είναι πολύ σημαντικό.

Έτσι,ο Ηρακλής υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και ο Δημήτρης Βεργίνης τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει όπως με τον Ιωνικό για να πάρει την 3η νίκη της. 

"Το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό η ομάδα μου έδειξε αντίδραση και εγωισμό και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη. Με τα νέα δεδομένα λόγω της κατάστασης του κορονοϊού, επόμενος αντίπαλός σε διάστημα λίγων ήμερων είναι ο Κολοσσός Ρόδου. μια ομάδα αρκετά ανταγωνιστική με εμπειρία και αρκετό ταλέντο.

Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να φτάσουμε στη τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κανέναν φέτος, ειδικά τώρα που οι ομάδες αγωνίζονται χωρίς τον κόσμο τους. Ειδικά στον Ηρακλή ο κόσμος δίνει άλλη ώθηση και "τρέλα" στην ομάδα.

Πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητά και να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας, όπως κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα απέναντι στον Ιωνικό”.

Ο Έλληνας παίκτης είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο κόουτς του Ηρακλή εκμεταλλεύεται την εμπειρία του. Ο “Ημίθεος” θέλει να ωφεληθεί από το momentum και να πετύχει δύο νίκες με Κολοσσό και Περιστέρι, για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.