Βόλεϊ: Με στόχο την κορυφή ο ΠΑΟΚ, αρχίζει κόντρα στον Φοίνικα

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» στην Ερμούπολη της Σύρου θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 στη Volley League, με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (1η αγωνιστική, 19:15 ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης)
Η επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη στην τεχνική ηγεσία δίνει ώθηση στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ελληνοσουηδός προπονητής των επιτυχιών φέρνει μαζί του την «αύρα» του πρωταθλητή.
Αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, ο οποίος προέβη σε αλλαγές προσώπων τόσο στη τεχνική ηγεσία, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Ιταλό, Φούλβιο Μπερτίνι, όσο και στο ρόστερ, με προσθήκες σπουδαίων παικτών.
Στις 33 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ προηγείται με 20-13 στις νίκες.
H αποστολή του Π.Α.Ο.Κ. βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στην Ερμούπολη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποίησε την προπόνησή του στο «Δ. Βικέλας», εκεί όπου θα γίνει το πρώτο σερβίς για την σεζόν 2021-2022.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, αναμένεται να είναι ο Καναδός κεντρικός του ΠΑΟΚ Αντρέ Μπράουν, ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Φοίνικα ΟΝΕΧ, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι Κώστας Καπετανίδης, Γιώργος Παπαλεξίου. Ο Δημήτρης Τζούριτς θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Βορρά μετά από δύο χρόνια που είχε φορέσει τη φανέλα του.
Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Παναγιώτης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του επεσήμανε: "Θα είναι ένα σκληρό ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Είναι δυο ετοιμοπόλεμες ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Πρέπει εμείς να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πορευτούμε χωρίς άγχος το παιχνίδι. Πρέπει να βασιστούμε στο στιλ παιχνιδιού του προπονητή μας. Τέλος θέλουμε να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, σύμφωνα με τα μέτρα. Να μας στηρίξει ο κόσμος".

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Νίκος Παπαγγελόπουλος δήλωσε: "Πρεμιέρα είναι και οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Δεν έχουμε δει τον ΠΑΟΚ σε κάποιο φιλικό ή τουρνουά. Μόνο σε βίντεο. Είμαστε άγνωστοι ακόμα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για την απαιτητική σεζόν. Ξεκινάμε με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για να δούμε αν πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.