Με Σπανούλη, Κώστα Αντετοκούνμπο και παίκτες Ολυμπιακού η πρώτη της Εθνικής

Στέλιος Παρθενάκης01 Ιουνίου 2021

Η Εθνική ομάδα αναμένεται να μπει την Τετάρτη (2/6) σε ρυθμούς προπονήσεων, με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά στον Καναδά (29/6 έως 4/7).

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μάλιστα θα δώσουν το παρών τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλαμβανομένου του Βασίλη Σπανούλη, όσο και εκείνοι που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα προκριματικά αλλά κι αυτοί που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους ή έχουν αποκλειστεί οι ομάδες τους από τα playoffs. Μάλιστα, οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος και Κωνσταντίνος Παπαδάκης θα βρίσκονται εκεί έτσι ώστε να βοηθήσουν στις προπονήσεις.

Τα βλέμματα πέφτουν στο όνομα του Βασίλη Σπανούλη και στην μεγάλη του επιστροφή στην Εθνική ομάδα μετά το 2015. O Σπανούλης ήταν θετικός στο να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα κάτι που έγινε και ανεβάζει το επίπεδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Στο πρώτο ραντεβού λοιπόν, έχουν κληθεί οι: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.