Με Ραϊόλα θα συζητήσει ο ΠΑΟΚ (και) για το νέο συμβόλαιο του Ελ Καντουρί!

Κώστας Πετρωτός24 Απριλίου 2021

Για χάρη του και με απώτερο στόχο μία γνωριμία που θα μπορούσε να φέρει και μία ευρύτερη μεταγραφική συνεργασία, η οικονομική διευθύντρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μαρία Γκοντσάρεβα και ο μέχρι πριν λίγες μέρες αρχισκάουτ (πλέον στέλεχος της Φέγιενορντ), Χρήστος Ακκάς, είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό το καλοκαίρι του 2017. Τελικά, η συνάντησή τους μαζί του έφερε την μεταγραφή του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ.

 Ο Δικέφαλος είχε πληρώσει 1,3 εκατομμύρια ευρώ στην Εμπολι και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές εκείνη την περίοδο, είχε καταβάλει σε εκείνον και πολύ υψηλή προμήθεια, περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, για την διαμεσολάβηση. 

Τέσσερα χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ τον βρίσκει ξανά στον δρόμο του... Ο λόγος για τον φημισμένο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα, γνωστό από την σχέση του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και άλλους μεγάλους αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Ιταλoολλανδός ατζέντης, σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει το metrosport.gr, πριν από περίπου 1,5 μήνα, ανέλαβε και πάλι την εκπροσώπηση του Ομάρ Ελ Καντουρί. 

 Είχαν προηγηθεί τρία χρόνια που ο Μαροκινός είχε προτιμήσει την συνεργασία με έναν άλλο Ιταλό ατζέντη, τον Ντιέγκο Ταβάνο (εκπροσωπεί τον Αμρ Ουάρντα), πλέον όμως αποφάσισε να επανέλθει στο γραφείο του Ραϊόλα. Ο «πολύς» Μίνο περιμένει την πρόσληψη του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για να αρχίσει τις συζητήσεις.

 Γνωρίζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ήταν εκείνος που είχε κλείσει την συμφωνία για το πρώτο συμβόλαιο ΠΑΟΚ-Ελ Καντουρί (τετραετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ) και ήδη προωθεί το όνομα του… νέου-παλιού πελάτη του στην ποδοσφαιρική αγορά.

 Όλα δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και με δύο πολύ σημαντικά δεδομένα: Ο Ελ Καντουρί είναι ζεστός να συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αλλά πλέον με περισσότερες ομάδες μέχρι πριν λίγο καιρό, ελέω Ραϊόλα, να τον έχουν ψηλά στην λίστα τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.