Με πρωταγωνιστή τον Μακίσικ ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό

Metrosport Team03 Μαρτίου 2020

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 81-78 στο ΣΕΦ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για την οκτάδα. Από την άλλη, οι «πράσινοι» γνώρισαν μία ακόμα ήττα στην Ευρωλίγκα, ενώ ήταν τρομερά άστοχοι από τα 6.75, αφού είχαν μόλις μία εύστοχη προσπάθεια σε 20.

Κορυφαίος για τους «ερυθρολεύκους» ήταν ο Σακίλ Μακίσικ, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους.

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε προβάδισμα έξι πόντων (10-4). Οι «πράσινοι» αντέδρασαν. Μάζεψαν τη διαφορά με Παπαπέτρου και Καλάθη και με καλάθι του Ράις έκλεισαν την περίοδο μπροστά στο σκορ.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός αύξησε τη διαφορά αλλά ο Ολυμπιακός με συνεχόμενα τρίποντα του Βεζένκοφ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και να «κοιμήσει» τους φιλοξενούμενους πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά έξι πόντων (45-39).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να βρουν άμεσες λύσεις δίνοντας την ευκαιρία στους Πειραιώτες να διατηρήσουν τη διαφορά των έξι πόντων. 

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο το «τριφύλλι» ισοφάρισε και άφησε τους γηπεδούχους χωρίς πόντο για τέσσερα λεπτά. 

Στο τελευταίο τρίποντο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προβάδισμα τριών πόντων και να το διατηρούν ως το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 45-39,65-59, 81-78

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.