Με πάθος και καθαρό μυαλό ο κόσμος του ΠΑΟΚ

Metrosport Team04 Μαρτίου 2020

Αποτελεί μονόδρομο για τον ΠΑΟΚ την παρούσα χρονική στιγμή η νίκη επί του Ολυμπιακού και η επίτευξη ενός σκορ πρόκρισης από το αποψινό πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οτι κι αν έγινε δεν αλλάζει, όταν αρχίσουν τα πλέι οφ ο Δικέφαλος θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά του έως το τέλος, όμως απόψε έχει ένα τελικό. Και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είναι πάντα πιστοί και παρόντες στα μεγάλα γεγονότα της ομάδας, θα βγάλουν πάθος, θα δώσουν την ανάλογη ώθηση στους παίκτες από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, καθώς θέλουν διακαώς να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη. Σε ένα κομβικό παιχνίδι.

Με πάθος και καθαρό μυαλό, οι χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν απόψε το βράδυ στην Τούμπα, θα μεταφέρουν την πίστη τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι φωνές, η συνεχής παρότρυνση, αποτελούν το μεγάλο όπλο σε αυτή την προσπάθεια. Οι παίκτες από την πλευρά τους, πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, να επηρεαστούν θετικά από τα μηνύματα στήριξης που θα έρθουν από την εξέδρα και να δείξουν πως είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

Εκτός από το πάθος που θα μεταδοθεί από την εξέδρα πρός την ομάδα, είναι σημαντικό να υπάρχει καθαρό μυαλό από όλους. Ο ΠΑΟΚ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου, αυτόν που έχει κερδίσει πανάξια τα τρία τελευταία χρόνια. Και με μία νίκη, είναι δεδομένο πως οι παίκτες θα ενισχύσουν την ψυχολογία τους τόσο για τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει τον Απρίλιο στο Καραϊσκάκη, όσο και για τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ.

Παρά το γεγονός ότι η ώρα έναρξης του αγώνα είναι βραδινή, στις 21:30, εντούτοις χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί, παρόντες, για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.