Έτοιμος για την εκτός έδρας δοκιμασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Ηρακλής. Ο προπονητής του «Γηραιού», Γιώργος Πετράκης, καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στη διάθεσή του όλα τα αγωνιστικά «όπλα», καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά και οι χειμερινές μεταγραφές της ομάδας. Το γεγονός αυτό δίνει επιπλέον επιλογές στο τεχνικό επιτελείο.
Στο στρατόπεδο του Ηρακλή επικρατεί συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει την αγωνιστική πρόοδο της ομάδας και θα της δώσει πολύτιμη βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Πετράκη: Καρακασίδης, Νικοπολίδης, Στουρνάρας, Ουές, Τσάκλα, Σιδεράς, Βιτλής, Εραμούσπε, Αναστασίου, Κάτσικας, Δημητρίου, Κράιντζ, Προύντζος, Αναστασιάδης, Ντοβεντάν, Ντέλετιτς, Ουάρντα, Κούστα, Μάναλης, Κυνηγόπουλος, Μαχαίρας, Ντουρμισάι, Τζίμας.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube