Ημιτελικοί Κυπέλλου βόλεϊ: Με οδηγό το Super Cup o Δικέφαλος

Τάνια Δήμου29 Μαρτίου 2024

Αποστολή στη Λάρισα, Τάνια Δήμου

Την παράδοση που τον θέλει τα τελευταία χρόνια να κατακτά το κύπελλο θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται από χθες στην πόλη της Λάρισας για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν στη Θεσσαλική πόλη ως κάτοχοι του τροπαίου με μοναδικό στόχο και σκοπό τη διατήρηση των κεκτημένων. Ο Δικέφαλος μετράει 5 κατακτήσεις κυπέλλων (2015, 2018, 2019, 2022, 2023) εκ των οποίων οι τέσσερις συνεχόμενες καθώς το 2020 και το 2021 δεν έγινα λόγω covid οι αγώνες.

Στο δρόμο για τον τελικό ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει σήμερα στις 20:15 (ΕΡΤ 3) το εμπόδιο του Ολυμπιακού τον οποίο κέρδισε στον τελικό του Super Cup με 2-3. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος στο πρωτάθλημα 2 φορές με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει ισάριθμες νίκες. Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στο ματς με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος ενώ αντίθετα οι «ασπρόμαυροι» μετά τον αποκλεισμό τους από τους τελικούς καλούνται να σβήσουν τη δίψα τους με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μιλενσκόσκι: «Αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους άλλους»

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για καμία από τις δύο ομάδες με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Τακουρίδη να δηλώνουν έτοιμοι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Ερχόμαστε ως τέταρτοι, δεν είμαστε το αουτσάιντερ αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί για τους υπόλοιπους. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κερδίσουμε μία φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολο και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ για να το καταφέρουμε», δήλωσε με νόημα ο τεχνικός του ΠΆΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε.

Καστελάνι: «Εχουμε έρθει με την καλύτερη φόρμα»

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ντανιέλε Καστελάνι δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε εδώ, σε μία διοργάνωση με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει αγώνες υψηλού επιπέδου και ελπίζω, να παραμείνουν κοντά στην διοργάνωση και το άθλημα. Το Final-4 είναι διαφορετικό από τις σειρές αγώνων, είναι διαφορετική και η προσέγγιση. Θεωρώ, ότι είναι καλό για εμάς ότι η σειρά με τον Μίλωνα πήγε στα πέντε παιχνίδια, καθώς έχουμε έρθει με την καλύτερη δυνατή φόρμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.