«Η πικρία του Ροζ - Ήθελε πολύ έναν τίτλο με τον Άρη»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προσωπικός γυμναστής του Λίντσεϊ Ροζ, Λευτέρης Ψαθάς, και μίλησε για τις προπονήσεις που έκανε ο Γάλλος στόπερ μαζί του, την εξέλιξη που είχε αλλά και το δέσιμο με την ομάδα, αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ δεμένος με τον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είχαμε μια εξέλιξη στο κομμάτι της τακτικής ο Ροζ. Μαζί μου έκανε κυρίως όταν ήταν σε διακοπές γιατί δεν είχε τον χρόνο όταν έκανε προπονήσεις με την ομάδα. Το αδύναμο σημείο του ήταν στο κομμάτι της τεχνικής για να βγάλει την μπάλα προς τους μέσους, μετά βελτιώθηκε στην διαγώνια μεγάλη πάσα ενώ βελτίωσε και τα κοντρόλ του. Οι πρώτες υποδοχές στην μπάλα είναι πάντα σημαντικές. 

Είναι χαρούμενος που έκανε το επόμενο βήμα και θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, από την άλλη έχει πικρία γιατί ήταν πολύ δεμένος με τον Αρη, με την πόλη, με τους οπαδούς. Εφυγε με μισή καρδιά αλλά του έμεινε η πικρία που δεν κατάκτησε κάποιον τίτλο με τον Αρη. Εδωσε τα πάντα σε 2,5 χρόνια στον Αρη, αγάπησε τον σύλλογο και θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. Είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για τους Ελληνες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.