Με Ματέο Γκαρσία αλλά χωρίς 4 η αποστολή του Αρη για Παναθηναϊκό

Πέτρος Χαριζακλής19 Μαρτίου 2022

Με τον Ματέο Γκαρσία αλλά χωρίς τους Σάκιτς, Λούμορ, Μαντσίνι και Μάνο θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό ο Άρης για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προβλήματα καθώς ανιχνεύθηκε και ένα κρούσμα κορωνοϊού σε παίκτη ο οποίος τέθηκε σε απομόνωση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (20/03), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Λουίς Πάλμα, Χαίροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπες, Ασλανίδης.

*Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.