Με ήρωα τον Τραπ η Άιντραχτ κατέκτησε το Europa League

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Μαΐου 2022

Σ΄ έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν η μεγάλη νικήτρια, καθώς με ήρωα τον Τραπ επικράτησε 5-4 (1-1 κ.α., παρ.) της Ρέιντζερς και κατέκτησε το δεύτερο Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία της κι αυτόματα κέρδισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, η Ρέιντζερς ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας παιχνιδιού στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ο Αρίμπο εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Τούτα, βγήκε τετ α τετ με τον Τραπ, τον οποίο νίκησε με συρτό σουτ, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Ωστόσο, δώδεκα λεπτά κράτησε η χαρά των παικτών της Ρέιντζερς, καθώς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφερε το ματς στα ίσα στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Μετά από εξαιρετική σέντρα του Κόστιτς από αριστερά, οι αμυντικοί των Σκωτσέζων αδράνησαν και ο Μπορέ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το ματς να πηγαίνει στην παράταση. Ούτε στο έξτρα ημίωρο δεν είχαμε κάτι διαφορετικό με αποτέλεσμα ο τελικός να οδηγηθεί στη ρώσικη ρουλέτα. 

Η διαδικασία των πέναλτι 

Ο Τάβερνιερ κάνει το 1-0 για τη Ρέιντζερς

1-1 ο Λεντς

Ο Ντέιβις κάνει το 2-1 για τους Σκωτσέζους

Ο Χρούστιτς κάνει το 2-2 

Ο Άρφιλντ κάνει το 3-2 για τη Ρέιντζερς

Ο Καμάντα με τη βοήθεια του δοκαριού κάνει το 3-3

Ο Τραπ αποκρούει το πέναλτι του Ράμσεϊ!

Ο Κόστιτς κάνει το 4-3

Ο Ρουφ ισοφαρίζει σε 4-4 

Ο Μπορέ υπέγραψε τον θρίαμβο της Άιντραχτ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.