Με γκολ στο 92' η Αϊντχόφεν έφυγε με βαθμό από το Φάληρο, 1-1 τον Ολυμπιακό

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2025

Με γκολ στο 92΄η Αϊντχόφεν ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό και έφυγε με βαθμό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο λεπτό και μόλις στο πέμπτο λεπτό απείλησε την αντίπαλη εστία όταν ο Ποντένσε ταλαιπώρησε τον Ντεστ, μετά ο μπακ των Ολλανδών τον γκρέμισε. Ο Μαρτίνς ανέλαβε δράση στα αριστερά, έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία με την μπάλα να φεύγει άουτ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν αλλά στο 12΄η Αϊντχόφεν βρήκε δίχτυα με τον Σαϊμπάρι, ωστόσο ο Μαροκινός ήταν εμφανώς εκτεθειμένος, όταν πήρε την μπάλα από τα αριστερά και το ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα όταν ο Τζολάκης με βολέ βρήκε τον Τσικίνιο, εκείνος έδωσε στον Μαρτίνς στα δεξιά, που πάτησε στην περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 30' οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά όταν ο Τσικίνιο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και επέστρεψε στα πόδια του. Ο Πορτογάλος γέμισε στην περιοχή, ο Πιρόλα πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Στο δεύτερο μέρος η Αϊντχόφεν μπήκε δυνατά και απείλησε στο 48ο λεπτό όταν ο Πέρισιτς πήρε την μπάλα έκανε το σουτ με το δεξί με τη μία, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζολάκη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πιρόλα σταμάτησε τον Τιλ πριν τα πράγματα γίνουν πιο επικίνδυνα. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ ανέβασαν στροφές και στο 61' έφτασαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρματα όταν μετά από σουτ του Γκαρθία που σταμάτησε στα σώματα έφτασε στον Μαρτίνς εκτέλεσε με τη μία αριστερά της περιοχής, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Στο 73' ο Ποντένσε έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ. Στο 87' ο Μαρτίνς που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι προσπάθησε να βρει δίχτυα αλλά το σουτ του Πορτογάλου πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν και να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 92ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να διώξει μακριά με τον Κοστίνια και ο Πέπι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.