Στη Μαδρίτη ο Καρυπίδης -Στο τραπέζι οι περιπτώσεις Ρικέλμε-Καμέγιο Πέρεθ

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουνίου 2022

Στη Μαδρίτη μεταφέρεται για τα επόμενα 24ώρα το ενδιαφέρον της Κιτρινόμαυρης επικαιρότητας καθώς γι’ αύριο είναι προγραμματισμένο το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ισπανία, όπου θα συναντηθεί με τον Χερμάν Μπούργος. Οι δύο άνδρες έχουν γεμάτη ατζέντα στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Περίοπτη θέση καταλαμβάνει η προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία αποσκοπεί στην έναρξη μιας συνεργασίας και στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στην ισπανική ομάδα και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν “στόχους” του Άρη. Ήδη μέσω της «Μ» και του metrosport.gr ενημερωθήκατε, από την προηγούμενη εβδομάδα, για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, τον Ροδρίγκο Ρικέλμε και τον Σέρχιο Καμέγιο Πέρεθ, που θα τεθούν στο τραπέζι παρότι είναι αρκετά δύσκολο να προχωρήσουν.

Δεδομένης της σχέσης του Χερμάν Μπούργος με την Ατλέτικο αλλά και της γνώσης που διαθέτει για τους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Μαδρίτης, ο Αρης θα επιδιώξει να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές συγκεκριμένων αγωνιστικών χαρακτηριστικών που θα υποστηρίξουν το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο προπονητής.

Ουσιαστικά, ο Άρης πάει στην Ισπανία για να αξιοποιήσει τις επαφές που έχει αναπτύξει ο Μπούργος όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο πλευρό του Σιμεόνε. Η συνάντηση που προγραμματίστηκε με τους εκπροσώπους της Ατλέτικο δεν θα έχει… εθιμοτυπικό χαρακτήρα καθώς οι Κιτρινόμαυροι θα θέσουν στο τραπέζι συγκεκριμένα ονόματα παικτών, νεαρής ηλικίας κατά βάση, οι οποίοι μπορεί ν’αποτελέσουν τα επόμενα χρόνια πηγή εσόδων για την ομάδα και οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να αποκτηθούν, είτε με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν, είτε ως ελεύθεροι.

Στην ατζέντα των δύο ανδρών πάντως δεν έχει συμπεριληφθεί μόνο η επαφή με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει παίκτες από την Ιβηρική και ειδικότερα από τις β’ ομάδες 2-3 μεγάλων συλλόγων της La Liga -όπως η Μπαρτσελόνα - και είναι πιθανό το ενδεχόμενο συνάντησης με εκπροσώπους. Γενικά η Ισπανία τα τελευταία χρόνια είναι μια αγορά την οποία στον Άρη τσεκάρουν για τις μεταγραφικές τους επιλογές. Φέτος όμως έχουν το πλεονέκτημα της παρουσίας του Χερμάν Μπούργος η οποία διασφαλίζει ότι οι παίκτες που θα ζητηθούν από τους συλλόγους της Ιβηρικής θα έχουν βασικό ρόλο στο πλάνο του, ενώ σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η παρουσία του Άρη στην Ευρώπη και η προοπτική συμμετοχής σε ομίλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.