Με εννιά απουσίες έρχεται στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παρουσιαστεί αύριο (23/10) το απόγευμα (19:30) στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για συνολικά 8 ποδοσφαιριστές που είτε είναι τιμωρημένοι είτε τραυματίες ή με ενοχλήσεις και δεν μπόρεσαν να βρεθούν στην τελική 18αδα.

Πιο συγκεκριμένα κατά σειρά είναι εκτός ο Χερόνιμο Μπαράλες με με πρήξιμο στο γόνατο, ο Ντομίνγκεθ που υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ριέρα που έχει ενοχλήσεις στον μηρό. Ακόμη δεν θα αγωνιστούν οι Μπερτόγλιο, Βαλιέντε και Γκαρθία ενώ εκτός είναι και ο Καστάνιο λόγω τιμωρίας και σε όλους αυτούς προστέθηκε και ο Άλβαρεζ που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα αλλά και ο Καρμόνα που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις εδώ και μια εβδομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Πίτσου, Ηλ. Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαρτόλο, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.